Ranta-Tampellan Masuuni Tampere

Sisustus­mallistot

Suunnittelemamme Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Masuunin Design-mallistot ovat Joy ja Harmony. Valmiiksi mietityt kokonaisuudet sisältävät useita väri ja materiaalivaihtoehtoja. Masuunissa Skanskan sisustusammattilaiset ovat valinneet mallistot asuntoihin, valinnat löydät asunnon alta Asiakirjat -osiosta.

 

 

Joy | Graafinen ja leikkisä

Design-mallisto Joy on mustavalkoinen maustettuna iloisilla väreillä. Vaaleita ja puhtaita sävyjä tehostavat raikkaat ja heleät värit sekä vahvat kontrastit. Sävyt ovat yksinkertaisia, mutta mielenkiintoa löytyy pinnoista ja struktuureista. Mallistoon sopivat persoonalliset kalusteet, kuten värikkäät sohvat ja hauskan muotoiset valaisimet. Joy-malliston kodin kruunaavat värikkäät leikkokukat ja näyttävät taulut.

Harmony | Klassinen ja maanläheinen

Design-mallisto Harmonyn sävyt ovat lämpimiä, luonnollisia ja klassisia. Puhtaan valkoinen ja syvä musta yhdistyvät puun eri sävyihin. Harmony sopii klassisen selkeään mutta myös romanttisempaan sisustusmakuun. Harmony-kotiin luonnonmateriaalit, kuten tammi, sisal, savi ja keramiikka luovat maanläheisen tyylikkään ilmeen.