Sisustusmallistot

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Skanska Kotien asiantuntija on tehnyt asuntojen sisustusvalinnat ja Tampereen Härmälänrannan Unon Design-mallistot ovat Confident ja Calm. Alla voit tutustua kahteen eri Design-mallistoomme. Asuntokohtaiset valinnat löydät asunnon alta Asiakirjat – osiosta.

Calm

Levollista tyylikkyyttä, vaaleaa tunnelmaa ja hillittyjä sävyjä. Calm on levollinen, tunnelmaltaan tyyni ja klassinen Design-mallisto. Sen materiaalit ovat laadukkaita ja sävyiltään pehmeitä. Keittiöön on valittavissa mm. vaaleaksi käsitellyt tammiviiluovet. Sama luonnollinen värimaailma jatkuu kylpyhuoneen laatoituksessa.

Confident

Design-mallisto Confident on täynnä maanläheisiä mutta urbaaneja sävyjä, kuten hiilenmustaa, harmaata ja savea. Murretun väripaletin raikastaa puhdas valkoinen. Confident-mallisto sopii erinomaisesti modernin selkeään ja suoralinjaiseen kotiin, esimerkiksi skandinaavisen minimalististen ja mustien kalusteiden kaveriksi. Urbaanissa mallistossa on tummia pintoja, karheita pintamateriaaleja, ja betonin sävyjä.