Yhdistelmä kaupunkimaista asumista ja luonnonrauhaa

Klaukkala on Nurmijärven suurin taajama, asukkaita on lähemmäs 20 000. Täältä löytyvät kaikki peruspalvelut ja todella hyvät harrastus- ja virkistysmahdollisuudet. Ja kun kaipaat luontoon, heti keskustan ulkopuolella on sieni- ja marjametsiä sekä ihan oikeaa maaseutua eläimineen. Täällä voit olla ”ylpeästi lande”, kuten paikalliset sanovat!

Toimivan arjen palaset

Vapaa-ajanviettomahdollisuuksista Klaukkalassa ei ole pulaa. Liikunnasta pitävälle tarjolla on urheilualue tekonurmi-, monitoimi- ja tenniskenttineen, ulkokuntoilulaitteet, useita lenkkipolkuja, uimaranta, kuntoportaat sekä jäähalli ja yksityinen tennishalli. Myös kaikki peruspalvelut – päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, terveysasema, kirjasto, ravintolat – ovat lähellä. Jos muualle on tarvetta lähteä, Klaukkalan matkakeskuksesta on bussiyhteyksiä Helsinkiin, Hyvinkäälle, Lopelle, Espooseen sekä muualle Nurmijärvelle.

Maaseututaajama vain puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta on houkutellut erityisesti lapsiperheitä, eikä ihme! Täällä niin pienen kuin isommankin ihmisen elämä sujuu.