Keravan Kuusikulma

Vehreitä puita ja värikkäitä puutaloja

Savion kyläläiset tuntevat suurta kotiseutuylpeyttä asuinpaikastaan, eivätkä suotta – naapurustossa nautitaan hyvistä kulkuyhteyksistä, pientaloalueen tunnelmasta ja vehreistä puistomaisemista. Saviolla on koko elämän kirjo yhdessä pienessä kylässä, tuulessa havisevien puiden ja värikkäiden puutalojen ympäröimänä.

Kuusikulman lähellä sijaitsevat monipuolinen Salavapuisto, Koivikon urheilukenttä ja suuri metsäalue. Alle kilometrin etäisyydeltä löytyy kattavasti arjen palveluita: ruokakauppa, päiväkoteja, koulu, kuntosali ja ravintoloita. Harrastusmahdollisuudet löytyvät niin ikään läheltä, kun sisäpeleihin soveltuva Klondyke-talo sijaitsee vain kävelymatkan päässä.

Kävellen asemalle, puolessa tunnissa Helsingin keskustaan

Kuusikulman kodit sijaitsevat hyvällä paikalla Savion aseman ja viihtyisän pientaloalueen välissä. Junalla pääsee Keravan keskustaan muutamassa minuutissa, Tikkurilaan kymmenessä minuutissa ja Helsingin keskustaan parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Ruuhka-aikana juna kulkee Helsingin ja Keravan väliä jopa kymmenen minuutin välein!