Nauti arjesta Ainolassa

Ainolassa eletään järven tuntumassa, pyöräilymatkan päässä kaupungin keskustasta. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Helposti kaikkialle kaupunkiin

Jyväsjärven rannalla sijaitseva Ainola on yksi kaupungin arvostetuimmista asuinalueista, ja siellä viihtyvät asukkaat iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Paikan suosio on helppo ymmärtää – sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa. Silti koko kaupunki kaikessa rikkaudessaan on käden ulottuvilla. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Ainolasta on näppärä matka yliopistolle ja työpaikoille. Läheisyydessä avautuu Ylistönmäen alue, jota värittävät Technopoliksen ja yliopiston toimitilat. Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta ja Lutakko ovat näppärän matkan päässä kotiovelta. Alle puolentoista kilometrin päässä, Kuokkalan keskustassa, on palveluita ruokakaupoista päiväkoteihin.

Taloyhtiöt