Helsingin Seipi

Asuinalue

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Merta ja luontoa

Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle.

Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimaan, kalastamaan, tennistä pelaamaan, juoksulenkille virkistäytymään tai vain luonnon rauhasta nauttimaan. Kesäisin Mustikkamaa on tunnettu myös juhannusjuhlistaan ja kesäteatteristaan. Eikä lapsiperheiden ikisuosikkia, Korkeasaarta, sovi unohtaa!

Lue lisää kehittyvästa Kalasatamasta ja Verkkosaaresta.

Palvelut ovellasi

Harvalla uudella asuinalueella palvelut ovat näin valmiina! Verkkosaaressa koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä. Vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avattiin asukkaita palvelemaan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Lyhyen kävelymatkan päästä kotioveltasi on kauppakeskus Redi, josta löydät tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuoliset harrastus-, viihde- ja elämyspalvelut.

Ja kun haluat liikkeelle, töihin tai harrastuksiin, vie Kalasatamasta metro 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan.

Uudistuva Pasila ja koko kaupunki on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle.

Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria.

Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa.

Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalille ja muihin tapahtumiin on vain kävelymatka.