Helsingin Yard

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen. Ihastu Telakkarantaan ja katso vapaana olevat kodit.

Telakkaranta asuinalueena

Telakkaranta ei ole uusi, keinotekoisesti synnytetty kaupunginosa, vaan ainutlaatuinen paikka, jolla on olemassa oikea historia ja kiehtova oma luonne. Alueelle tulee niin isoja kuin pienempiäkin asuntoja, niinpä Telakkarantaan muuttaa hyvin erilaisissa elämänvaiheissa olevia asukkaita. Vanhempia pariskuntia, nuorempia sinkkuja ja lapsiperheitä, joille kaikille löytyvät läheltä niin hyvät palvelut kuin koulut ja päiväkoditkin. Täällä asuvat eri sukupolvet sulassa sovussa. Uudet tuulet ovat aina puhaltaneet mereltä päin. Ihmiset viihtyvät täällä myös kodin seinien ulkopuolella: elämää omaan tahtiin, kiehtovaa historiaa ja palveluja ja inspiraatiota. Telakkarannassa on vahvasti läsnä tunne, että olet meren äärellä, mutta silti aivan keskustan kupeessa. Tutustu alueeseen ja sen ihmisiin oheisilla videoilla.

Uusi asuinalue, jolla on kiehtova historia

Telakkaranta tarjoaa kaupungin ehdottomasti inspiroivimman naapuruston. Nyt siihen tuo lisämausteensa myös tyylikäs, alueen luonteeseen saumattomasti sopiva uudisrakentaminen.
Koko historiansa ajan Telakkaranta on elänyt ja hengittänyt aina vahvasti omaa aikaansa. Tänä päivänä se näkyy inspiroivana ajan patinana ja monimuotoisena yhteisöllisyytenä. Nyt uudisrakentamisen myötä Telakkarannan tarinassa kääntyy jälleen uusi lehti.

Lukuisia yksityiskohtia

Telakkarannan kodeista löydät hulppeita, jopa 3 metrin huonekorkeuksia. Katosta lattiaan ulottuvia ikkunoita, joista avautuvat uskomattomat maisemat. Lasisia parvekeseiniä ja kahden parvekkeen huoneistoja. Kaltevia kattoja. Uniikkeja, kaksikerroksisia asuntoja. Kodeissa on näyttävät leveälautaparketit. Laadukkaat keittiöt ja niiden pelkistetty design viimeistelevät kodin sydämen. 

Kurkista tuleviin koteihin 360-mallin avulla

Kerrassaan ainutlaatuinen paikka, kahden telakkanosturin suojeluksessa. Kurkista miltä Telakkarannan sisäpihalla näyttää sekä yhden kodin parvekenäkymiin. Voit 360-asteisella mallinteella liikkua kolmeen eri pisteeseen sekä silmäillä ympärillesi.

Klikkaa tästä ja kurkista tulevaan!