Helsingin Yard

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Asumisen uudet tuulet kuljettavat Telakkarantaan

Telakkarannassa ei herätä kukonlauluun, vaan ulapalta puhaltavan merituulen tuoksuihin. Rouhean asuinalueen uusissa kodeissa yhdistyvät kantakaupungin tunnelma ja vanhan telakan merellisyys. As. Oy Helsingin Yardin kodit rakennetaan tälle uudenlaisen kaupunkiasumisen paraatipaikalle, aivan veden ääreen. Kantakaupungin upeimmat kodit Kahdeksankerroksisesta As. Oy Helsingin Yardista löytyy sopivan kokoinen asunto jokaiselle laatutietoiselle kodin etsijälle. Taloon rakennetaan yhteensä 52 kotia, joiden huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä viiden huoneen asuntoihin.

15 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala70 - 118 m²

Velaton hinta733 200 - 1 801 200 €

OsoiteTelakkakatu 16, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Yard

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Asunnot

Yardin kodit on varusteltu kantakaupungin arvokasta henkeä mukaillen. Kauttaaltaan lattialämmitetyissä huoneistoissa on näyttävät lautaparketit ja kauniit sisustusmateriaalit. Keittiöissä on kestävät kotimaiset kalusteet. Keskitetty koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä joka pitää kodin viileänä kesähelteilläkin.

Suurista ikkunoista aukeava maisema on kuin telakkanostureiden ja tiilipintojen värittämä moderni taideteos kotisi seinällä. Osa kodeista aukeaa meren suuntaan, kun taas osassa ihaillaan vaikuttavia telakkanostureita ja Hietalahden kaupunkimaisemia. Valitsitpa minkä tahansa näistä kodeista omaksesi, ovat ympärillesi aukeavat maisemat kerrassaan ainutlaatuiset.

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkarannan identiteetti on sen vanhoissa rakennuksissa, joihin uudet talot saumattomasti liittyvät. Alueen historia, vanha telakka sekä teollisuus, näkyvät sen rouheudessa. Lopputulos on ainutlaatuisen komea, kun rosoon yhdistyvät luontevasti myös nykyaikaiset, tyylikkäät asunnot. Uusi kaupunginosa on odotettu lisä Eiran ja Punavuoren kupeeseen ja täydentää rakastetun alueen – Telakkaranta on Helsingin kauan kaivattu puuttuva palanen.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja