Helsingin Yard

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uutta, upeaa Telakkarantaa

Telakkarannan rouhean asuinalueen uusissa kodeissa yhdistyvät kantakaupungin tunnelma ja vanhan telakan merellisyys. As. Oy Helsingin Yardin kodit rakennetaan uudenlaisen kaupunkiasumisen paraatipaikalle, aivan veden ääreen. Vapaana vielä muutama upea koti.

4 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala34 - 70 m²

Velaton hinta385 700 - 761 400 €

OsoitePunavuorenkatu 26, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.10.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Yard

Seuraava esittelyaika

Maanantai 25.9.2023
klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa Yardin vapaiden kotien esittelyyn ma 25.9. klo 17-18 osoitteessa Punavuorenkatu 26, 00150, Helsinki. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Yardin kodit on varusteltu kantakaupungin arvokasta henkeä mukaillen. Kauttaaltaan lattialämmitetyissä huoneistoissa on näyttävät lautaparketit ja kauniit sisustusmateriaalit. Keittiöissä on kestävät kotimaiset kalusteet. Keskitetty koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä, joka pitää kodin viileänä kesähelteilläkin.

Suurista ikkunoista aukeava maisema on kuin telakkanostureiden ja tiilipintojen värittämä moderni taideteos kotisi seinällä. Osa kodeista aukeaa meren suuntaan, kun taas osassa ihaillaan vaikuttavia telakkanostureita ja Hietalahden kaupunkimaisemia.

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja