Helsingin Yard

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uutta, upeaa Telakkarantaa

Telakkarannan rouhean asuinalueen uusissa kodeissa yhdistyvät kantakaupungin tunnelma ja vanhan telakan merellisyys. As. Oy Helsingin Yardin muuttovalmiit kodit on rakennettu uudenlaisen kaupunkiasumisen paraatipaikalle, aivan meren ääreen. Vapaana vielä muutama upea koti.

2 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 3h

Pinta-ala34 - 108 m²

Velaton hinta385 700 - 1 123 200 €

OsoitePunavuorenkatu 26, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Yard

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Yardin kodit on varusteltu kantakaupungin arvokasta henkeä mukaillen. Kauttaaltaan lattialämmitetyissä huoneistoissa on näyttävät lautaparketit ja kauniit sisustusmateriaalit. Keittiöissä on kestävät kotimaiset kalusteet. Keskitetty koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä, joka pitää kodin viileänä kesähelteilläkin.

Suurista ikkunoista aukeava maisema on kuin telakkanostureiden ja tiilipintojen värittämä moderni taideteos kotisi seinällä. Osa kodeista aukeaa meren suuntaan, kun taas osassa ihaillaan vaikuttavia telakkanostureita ja Hietalahden kaupunkimaisemia.

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Telakkarannan yhteistilat viereisessä Knotissa

Asukkaiden yhteissaunatilat viereisessä Knotissa

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja