Asunto A 15

86,5 m², 4H+KT+S, 4 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Läpitalon kolmen makuuhuoneen koti

Neljännen kerroksen neljän huoneen asunto, josta näkymät avautuvat etelään ja pohjoiseen. Keittotila ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran oleskelutilan, jolta on kulku koko asunnon levyiselle lasitetulle eteläparvekkeelle.

Makuuhuoneet sijoittuvat omaan rauhaansa asunnon pohjoispäähän. Makuuhuoneiden läheisyydessä arjen mukavuutta on oma erillis-WC. Eteisessä tilaa säästää liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 14.4.2024 klo 12.00 - 12.40

Tervetuloa tutustumaan Liekin sisustettuihin esittelyasuntoihin A7 ja B61 sekä muihin vapaana oleviin asuntoihin. Kulku esittelyyn Maaherrantien kautta. Esittelijänä kumppanimme Huoneistokeskus. Voit myös sopia oman esittelyajan, p. 0800 162 162.

Pinta-ala 86,5 m²
Asuntotyyppi 4H+KT+S
Kerros 4 / 7
Asunnon numero A 15
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 536 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 160 890 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 375 410 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 617,48 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 977,54 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 371,95 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Helsingin Liekki
Helsingin Liekki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Liekki
Osoite Maaherrantie 34, 00650, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 74
Tontti Oma
Helsingin Liekki

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.