Asunto A 13

72,5 m², 3H+KT+S, 3 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Persoonallinen kulmakolmio

Kolmannen kerroksen kulmakolmio, josta näkymät avautuvat länteen ja etelään. Keittiö ja ruokailutila rauhoittuvat omaan kulmaukseen ja olohuoneesta on kulku lasitetulle kahteen suuntaan avautuvalle parvekkeelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä arjen mukavuutta on oma erillis-WC. Eteisessä tilaa säästää liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Rakentamisen alkuvaiheessa voit valita kotiisi joko oman saunan tai vaatehuoneen päämakuuhuoneen yhteyteen. Myös keittiöön on suunniteltu vaihtoehtoinen pohjaratkaisu, mikäli toiveena on avoimempi tila. Huoneistoon on myös mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu lisätilauksena.

Pinta-ala 72,5 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 3 / 7
Asunnon numero A 13
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 435 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 130 500 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 304 500 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 246,21 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 349,37 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 311,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Helsingin Liekki
Helsingin Liekki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Liekki
Osoite Maaherrantie 34, 00650, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 31.10.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 74
Tontti Oma
Helsingin Liekki

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 2000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 2000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään