Asunto B 59

54,5 m², 2H+KT, 4 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Länteen avautuva tilava kaksio

Tilava kaksio, jonka näkymät avautuvat ilta-aurinkoon. Linjakas moderni keittiö ja ruokailutila rauhoittuvat omaan kulmaukseensa. Asunnon muoto tekee olohuoneesta tilavan ja valoisan, tänne sopii vaikka pieni työpiste tai lukunurkkaus. Olohuoneesta on kulku lasitetulle länteen avautuvalle parvekkeelle. Eteisessä tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä helpottaa vaatehuoltoa.

Seuraava esittelyaika

Tiistai 23.4.2024 klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan Kaamoksen vapaisiin koteihin osoitteessa Larin Kyöstin polku 4. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 162 162) ja sovi oma esittely!

Pinta-ala 54,5 m²
Asuntotyyppi 2H+KT
Kerros 4 / 4
Asunnon numero B 59
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 379 700 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 113 910 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 265 790 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 996,71 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 979,00 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 269,78 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,95 €/m²
Helsingin Kaamos
Helsingin Kaamos

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kaamos
Osoite Larin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 60
Tontti Oma
Helsingin Kaamos

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.