Asunto B 52

34,5 m², 1H+KT, 4 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tilava yksiö sisäpihan puolella

Viehättävä yksiö, jossa tilat on oivaltavasti jaettu kaikille toiminnoille. Alkovi sijoittuu omaan rauhalliseen soppeensa. Keittotila ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan ja tänne mahtuu myös kompakti etätyöpiste kotona työskentelyä tai opiskelua varten. Viehättävä ranskalainen parveke ja ikkunat tuovat runsaasti valoa kotiin.

Virtuaalisisustetut kuvat ovat vastaavasta asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Pinta-ala 34,5 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 4 / 4
Asunnon numero B 52
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ranskalainen
Sauna Ei
Velaton hinta 255 500 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 76 650 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 178 850 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 670,69 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 331,67 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 170,78 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,95 €/m²
Helsingin Kaamos
Helsingin Kaamos

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kaamos
Osoite Larin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 60
Tontti Oma
Helsingin Kaamos

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään