Asunto A 29

69 m², 3H+KT+S, 4 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa kulmakolmio

Valoisa kulmakolmio, jonka näkymät avautuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Kodin keittotila ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran oleskelutilan, jolta on kulku tilavalle lasitetulle pihan puoleiselle parvekkeelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuoltoa helpottaa vaatehuone, eteisessä liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Tässä kodissa pääset nauttimaan oman saunan löylyistä, milloin itse huvittaa. Arjen mukavuutta on myös eteisen yhteydessä oleva erillis-wc.

Kuvakarusellin sisustetun asunnon kuvat ovat vastaavasta asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Pinta-ala 69 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 4 / 4
Asunnon numero A 29
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 470 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 141 120 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 329 280 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 234,80 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 451,72 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 341,55 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,95 €/m²
Helsingin Kaamos
Helsingin Kaamos

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kaamos
Osoite Larin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 60
Tontti Oma
Helsingin Kaamos

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään