Oma kylä kullan kallis

Helsingin Oulunkylä tunnetaan rauhallisesta, kylämäisestä tunnelmastaan. Se on yksi Helsingin perinteikkäimmistä ja rakastetuimmista kaupunginosista, jolla on pitkä asumisen historia. Pitkien perinteiden lisäksi Oulunkylälle ominaista ovat vehreys ja puistomaiset maisemat. Luonnonläheisen asuinalueen ympäristöstä löytyy paljon hyviä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia.

Nauti luonnosta ja liikunnasta kotikulmilla

Kylämäisen tunnelman lisäksi Oulunkylä on kerännyt mainetta ulkoilijoiden ja luonnossa liikkujien suosikkina. Vantaanjoen rantapuistot ja ulkoilureitit, Pikkukosken uimaranta, Pirkkolan liikuntapuisto uimahalleineen, tekojäärata ja alueen useat urheiluhallit nostavat Oulunkylän koko pääkaupunkiseudun parhaiden virkistyspaikkojen kärkikastiin. 

Liikkeelle kävellen tai pyörällä

Oulunkylä on Pohjois-Helsinkiä ja yksi pääkaupungin parhaista paikoista asua – täällä sekä kantakaupunki että luonto ovat lähellä omaa kotia. Juna vie keskustaan vartissa ja useampi bussilinja kuljettaa lähialueille.
Uusi Raide-Jokerin reitti kulkee Oulunkylän läpi. Linjan myötä alueelle saatiin uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään. Kun hyppäät kotipihassa pyörän selkään, pääset Baanaa pitkin nopeasti kantakaupunkiin.

Kaikki tärkeä löytyy läheltä

Monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Oulunkylästä löytyy etenkin lapsiperheiden arkea helpottavia puistoja. Näistä yksi – leikkipuisto Mäkitorppa – on valittu ihan hiljattain yhdeksi Helsingin parhaista leikkipuistoista. 

Oulunkylästä löydät myös kirjaston, kouluja ja useita ruokakauppoja. Ogelin liikekeskuksessa sinua palvelee ruokakauppa sekä erikoisliikkeitä.  Palveluiden määrä tulee kasvamaan, sillä Oulunkylän keskustaan on suunnitteilla lisää liiketilaa.