Vehreä Munkkiniemi vetää puoleensa

Arvostetussa Munkkiniemessä asut erinomaisten liikenneyhteyksien varrella nauttien palvelujen kirjosta ja monista puistoista. Perinteikkäässä kaupunginosassa Helsinki on parhaimmillaan.

Lähellä kantakaupunkia

Munkkiniemessä asut lähellä kantakaupunkia ja lähimmälle ratikkapysäkille on kävelymatka. Ja kun hyppäät kodin vierestä bussiin, olet tuossa tuokiossa keskustan vilinässä.

Pyöräilijöiden iloksi löytyy kevyen liikenteen reittejä, minne oletkin matkalla - reittioppaasta löydät parhaan reitin. Myös kaupunkipyörien parkkeja on lisätty Munkkiniemeen, niidenkin sijainti löytyy reittioppaasta.

Omalla autolla liikut kätevästi ympäri kaupunkia; keskustaan, Turunväylälle tai Vihdintielle – ihan minne päin kulloinkin olet matkalla.

Ulkoilumaastot vailla vertaa

Huopalahden isot puistot kutsuvat seuraamaan luonnon kiertokulkua tai viettämään päivää leppoisalla piknikillä. Meren läheisyys houkuttelee reippailemaan ja lähimmälle valvotulle uimarannalle on alle kahden kilometrin matka.

Alue kutsuu löytöretkille lähistön merkittäville paikoille: Munkkiniemen kartanoon, Kalastajatorpalle tai Alvar Aallon kotitaloon.

Hyvät palvelut käden ulottuvilla

Saat arjessa tarvittavat palvelut noin puolen kilometrin päässä sijaitsevasta uudistuvasta Munkkivuoren Ostoskeskuksesta.

Munkkiniemen Puistotien lehmusten koristamalta bulevardilta löydät lisäksi pikkukauppoja, palveluita sekä useita viehättäviä kahviloita ja ravintoloita.

Lapsiperheitä viehättää Munkkiniemen monet hyvät koulut, päiväkodit ja leikkipuistot.