Asunto A 03

96 m², 4H+KT+S, 2 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa neljän huoneen päätyasunto

Yksilöllinen kolmen makuuhuoneen koti, johon valo tulvii upeista korkeista ikkunoista kolmesta ilmansuunnasta. Kodin moderni keittotila rauhoittuu omaan tilaansa ja yhdistyy saarekkeen kautta ruokailutilaan. Lasitettu suuri kulmaparveke avautuu lännen ja etelän suuntaan. Se toimii merellisenä lisähuoneena keväästä pitkälle syksyyn.
Päämakuuhuoneessa ja eteisessä on tilaa säästävä ja tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä ja eteisessä myös pieni vaatehuone. Pienemmissäkin makuuhuoneissa on hyvin tilaa kirjoituspöydälle tai työpisteelle. Oman saunan löylyistä nautit, kun itse haluat ja arkeen tuo lisämukavuutta erillis-wc.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 14.4.2024 klo 13.00 - 14.00

Tervetuloa As. Oy Helsingin Kultaveneen muuttovalmiiden kotien esittelyyn osoitteeseen Koirasaarentie 43 C, 00590 Helsinki (kulku sisäpihan kautta). Esittelijänä kumppanimme asuntomyyjat.com.

Pinta-ala 96 m²
Asuntotyyppi 4H+KT+S
Kerros 2 / 5
Asunnon numero A 03
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 649 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 210 800 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 438 200 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 752,80 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 341,59 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 451,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,70 €/m²
Helsingin Kultavene
Helsingin Kultavene

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kultavene
Osoite Koirasaarentie 43, 00590, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 61
Tontti Oma
Helsingin Kultavene

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.