Sisustusmallistot

Kultasirittäjän koteihin voi valita sisustuksen kolmesta asunnon hintaan sisältyvästä valmiista sisustusmallistosta. Luo näköisesi harmoninen kokonaisuus valitsemalla skandinaavisen luonnon innoittama Sointu, urbaani Rouhe tai elämäniloa huokuva Pore.

Vaikka mallistot ovat selkeästi erilaisia, suunnittelutyön kantava ajatus ja tavoite oli mallistojen yhteensopivuus: Kukin mallistoista toimii mainiosti omana kokonaisuutenaan, jota voi halutessaan täydentää muiden mallistojen hintaan sisältyvillä tai lisähintaisilla materiaali- ja varustevaihtoehdoilla.

Tutustu Kultasirittäjän sisustusesitteeseen >>

Klassinen Sointu

Heleän luonnollinen

Sointu on skandinaavisen luonnon innoittama, ajaton ja klassinen vaihtoehto. Luonnosta muistuttavat materiaalit yhdessä lämpimien ja luonnollisten sävyjen kanssa luovat kotiin maanläheisen tunnelman.

Sointu sopii klassisen selkeään sisustusmakuun. Soinnun kaveriksi kotiin sopivat luonnonmateriaalit, kuten tammi, sisal, savi ja keramiikka.

Leikkisä Pore

Oodi elämänilolle

Pore on elämän ilon synnyttämä, leikkisä ja yllätyksellinen vaihtoehto. Malliston yksinkertaiset, mutta yllätykselliset sävyt ja pinnat tuovat kotiin rennon ja kodikkaan ilmeen.

Pore sopii persoonalliseen sisustusmakuun, jota on vaikea lokeroida. Yhdistele sisustukseen viherkasveja, värikkäitä elementtejä ja muita pikantteja yksityiskohtia mielesi mukaan.

Voimakas Rouhe

Rosoista ja tyylikästä tehdastunnelmaa

Rouhe on urbaanin loft-tyylin inspiroima, voimaa ja ryhtiä uhkuva vaihtoehto. Materiaalien luonteikkaat tekstuurit, vahvat elementit ja tummat sävyt tekevät kodistasi selkeän ja konstailemattoman ympäristön.

Rouhe sopii minimalistiseen ja suoralinjaiseen sisustusmakuun. Viimeistele Rouhe-kotisi yhdistelemälle metallia ja nahkaa, massiivisia valaisimia ja patinoituja kalusteita.