Koti kasvaa kesäisin

Lasitettu parveke ei piittaa kesäsään vaihteluista. Satoi tai paistoi, sen suojassa on mukava kahvitella tai puuhastella viherkasvien parissa. Oma viihtyisä ja suojaisa ulkotila inspiroi myös sisustajaa.

Teksti Maria Rautio Kuvat Piece Of Furniture

Skanska Kotien esittelyasuntojen stailauksesta vastaava POP Piece of Furniture Oy loi kesäisen tunnelman As. Oy Kauniaisten Kvartetin kotiin. Tasapainoinen kokonaisuus  syntyi puupinnoilla, maanläheisellä värimaailmalla ja pienillä piristävillä  yksityiskohdilla.

Viisi vinkkiä parvekkeelle

  1. Katso kokonaisuutta: Jatka parvekkeella tai terassilla samaa tyyliä ja värimaailmaa kuin muualla kodissa. Toteuta rohkeasti ideoitasi.
  2. Tuo ulkotilaan tekstiilejä: Matot, koristetyynyt ja huovat antavat sisustukseen lämpöä.
  3. Virkistä viherkasveilla: Viherbuumi on huipussaan eikä nyt puhuta vain kukista. Trenditietoisen parvekkeelta löytyy peikonlehtiä,mehikasveja tai muita  perinteisesti sisätilaa koristavia kasveja.
  4. Mieti materiaaleja: Vaikka lasitetulla parvekkeella saa nautiskella suojassa, kyse on kuitenkin ulkotilasta. Säänkestävät materiaalit huonekaluissa kuten polyrottinki eihätkähdä kosteutta ja kestää käytössä pitkään. Myös luonnolliset materiaalit ovat oiva valinta viihtyisälle parvekkeelle.
  5. Varaa tilaa viljelylle: Kesällä on kiva poimia persiljat ja basilikat omalta  parvekkeelta. Kokoa istutukset kauniiksi ruukkuryhmäksi kasvupöydälle tai istuta taimet viljelylaatikkoon.