Betonista puun pariin

BoKlok-tiimin tuore vahvistus on kohteiden rakentamisesta vastaava tuotantopäällikkö Per Eerola. Hän osallistuu myös laadunvalvontaan ja konseptin kehittämiseen sekä toimii tällä hetkellä Keravan Sepänpihan työmaalla vastaavana työnjohtajana.

Ennen BoKlokia Eerola on pääasiassa työskennellyt betonirakentamisen parissa. -  Betonikohteessa muuttujia on huomattavasti enemmän verrattuna BoKlok- rakentamiseen. On muottikalusto, raudoitukset, kuivumisajat ja sisävalmistusvaihe. BoKlok-rakentamisessa tilaelementit valmistetaan tehtaalla säältä suojassa täysin valmiiksi ja niiden asentaminen tontille on nopeaa ja helppoa, Eerola kertoo.

Eerola  on viihtynyt BoKlok-konseptin parissa hyvin. Asuntojen huippuunsa hiottu  tilankäyttö, laadukkaat materiaalit ja koko tiimin tehokkuus saavat mieheltä kehuja. - BoKlok on ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään, miten suunnitelmat ja hankinnat konkretisoituvat työmaalla.

Tiimimme on tiivis ja dynaaminen eikä tehtäviä ole sidottu tiukasti titteleihin. Itse olen jo ollut mukana niin asuntoesittelyissä ja  käytönopastuksissa kuin ilmapallojen täyttämisessä asuntoarpajaisissa IKEAlla.