Nyt rakennamme BoKlok-koteja Koivuhakaan

Vantaan Koivuhakaan, viihtyisälle sijainnille nousee ensimmäinen viisikerroksinen BoKlok-puukerrostalo ja sen lisäksi kaksi 2-kerroksista puukerrostaloa. As. Oy Vantaan Voltissa saat puu- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 28 - 76,5 m²
Velaton hinta: 149 600 - 330 500 €
Osoite: Peltolantie 35, 01300, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 02/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

As. Oy Vantaan Volttiin kuuluu viisikerroksinen kerrostalo sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Voltin kodit rakennetaan omalle tontille ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Kolmeen taloon tulee yhteensä 46 kaunista ja viihtyisää BoKlok-kotia yksiöistä 3-4 huoneen koteihin. Kodit ovat muuttovalmiita helmikuussa 2020.

Voltin kodeista löydät passelin, etsitpä kotia yhdelle, kahdelle tai useammalle. Tilaa on yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle. Kodin materiaalit ovat vaaleita ja ajattomia. Keittiö- ja komerokalusteet ovat IKEAn mallistoa.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma pieni piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot, yhteinen ulkoiluvälinevarasto, asukkaiden yhteinen sauna sijaitsevat 5-kerroksisen talon ensimmäisessä kerroksessa. Voltin käyttöön tulee yhteensä 38 autopaikkaa, jotka sijaitsevat kattamattomina maantasossa. 20 ensimmäistä autopaikkaa varataan varausjärjestyksessä. Toimi siis pian niin varmistat oman autopaikan.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja videoita

1 / 7
2 / 7 - BoKlok-koti on mainio valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi.
3 / 7 - Tältä näyttää Suomen ensimmäinen 5-kerroksinen BoKlok-puukerrostalo. Visualisointi, suuntaa antava
4 / 7 - Voltti muodostuu kahdesta 2-kerroksisesta ja yhdestä 5-kerroksisesta kerrostalosta. VIsualisointi, suuntaa antava
5 / 7 - BoKlok-kodin keittiö on kaunis ja vaalea. Visualisointi, suuntaa antava
6 / 7 - Tämän kodin olohuone jatkuu parvekkeen puolelle. Visualisointi, suuntaa antava
7 / 7 - Asemapiirros

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan


BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaa on 3 vuotta ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Skanska ja IKEA yhdessä


BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä asumisen konsepti. Rakennamme koteja kaikille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa jää myös muuhun elämiseen. BoKlok ei ole samanlainen rakentaja kuin moni muu ja olemme ylpeitä tästä. Konseptimme on lyhyesti se, että tarjoamme ihmisille parasta mahdollista asumista niin edullisesti kuin mahdollista. Hyvä asuminen kuuluu kaikille.

Tutustu BoKlok-konseptiin »

Oma koti – edullisempi kuin luulet!


Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? BoKlok-koti on mainio valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi. Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin. Anna, kun kerromme hieman lisää.

Lue lisää ensiasunnon ostamisesta »

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Asu fiksusti Vantaallla

  Vehreällä alueella, palveluiden äärellä

  Koivuhaan kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan, Tammiston ja Vantaanportin vieressä. Kävelyetäisyydeltä As. Oy Vantaan Voltista löytyvät esimerkiksi koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus.

  Lähipalveluiden lisäksi Koivuhaasta on vain kivenheitto Tikkurilan juna-asemalle ja kauppakeskus Jumboon. Tai kun kaipaat vähän kauemmas, Kehä III on ihan lähellä.Myös julkinen liikenne on toimivaa ja matka Helsingin keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Lentoasemalle matkaa on vain muutama kilometri.

  Koivuhaka houkuttelee asumaan ja elämään. Elämä vehreällä alueella on rauhallista ja leppoisaa, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Kävelyetäisyydeltä löytyy useita puistoja. Kaunis Keravanjoen ympäristö tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun. Koivuhaka on juuri passeli ympäristö lämminhenkiselle ja viehättävälle BoKlokille.

  Asemapiirros

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   BoKlok Asuntomyynti
   Merja Långvik puh. 0800 915 100
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -