Ennakkomarkkinoinnissa BoKlok-koteja Vantaan Koivuhaassa

Koivuhakaan nousee ensimmäinen viisikerroksinen BoKlok-puukerrostalo ja sen lisäksi kaksi 2-kerroksista puukerrostaloa. As. Oy Vantaan Voltissa saat puutalo- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet. Hyödynnä joulukalenterin etu! Tarjoamme 1 etu/kauppaan johtanut varaus: 400 € IKEA-lahjakortti, 4 tuntia sisustussuunnittelua (arvo n. 400 €) tai A-talon 3-4h asunnoista 2019 euron hinnan alennus. Edut voimassa 1.12.-31.12.2018 ja ne koskevat uusia, kauppaan johtaneita varauksia.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 28 - 76,5 m²
Velaton hinta: 149 600 - 331 500 €
Osoite: Peltolantie 35 ja Kuunlilja 1, 01300, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 12/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

As. Oy Vantaan Volttiin kuuluu viisikerroksinen kerrostalo sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Voltin kodit rakennetaan omalle tontille ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Kolmeen taloon tulee yhteensä 46 kaunista ja viihtyisää BoKlok-kotia yksiöistä 3-4 huoneen koteihin.

Voltin kodeista löydät passelin, etsitpä kotia yhdelle, kahdelle tai useammalle. Tilaa on yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle. Kodin materiaalit ovat vaaleita ja ajattomia. Keittiö- ja komerokalusteet ovat IKEAn mallistoa.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma pieni piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot, yhteinen ulkoiluvälinevarasto, asukkaiden yhteinen sauna sijaitsevat 5-kerroksisen talon ensimmäisessä kerroksessa. Voltin käyttöön tulee yhteensä 38 autopaikkaa, jotka sijaitsevat kattamattomina maantasossa. 20 ensimmäistä autopaikkaa varataan varausjärjestyksessä. Toimi siis pian niin varmistat oman autopaikan.

BoKlok-koti ensimmäiseksi omaksi kodiksi

Oma koti on edullisempi kuin luulet. Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin.

Klikkaa lisätietoja ensiasunnon ostamisesta »

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti.  Lyhennysvapaa on 3 vuotta ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia  korkokuluja.

Tutustu ihanaan 3h+k esittelyasuntoon. Tämä asunto sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa.

Ekotehokas koti


Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  BoKlok-kodin keittiö on kaunis ja vaalea. Visualisointi, suuntaa antava

  Tämän kodin olohuone jatkuu parvekkeen puolelle. Visualisointi, suuntaa antava

  Voltti muodostuu kahdesta 2-kerroksisesta ja yhdestä 5-kerroksisesta kerrostalosta. VIsualisointi, suuntaa antava

  Tältä näyttää Suomen ensimmäinen 5-kerroksinen BoKlok-puukerrostalo. Visualisointi, suuntaa antava

  Asu fiksusti Vantaallla

  Vehreällä alueella, palveluiden äärellä

  Koivuhaan kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan, Tammiston ja Vantaanportin vieressä. Kävelyetäisyydeltä As. Oy Vantaan Voltista löytyvät esimerkiksi koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus.

  Lähipalveluiden lisäksi Koivuhaasta on vain kivenheitto Tikkurilan juna-asemalle ja kauppakeskus Jumboon. Tai kun kaipaat vähän kauemmas, Kehä III on ihan lähellä.Myös julkinen liikenne on toimivaa ja matka Helsingin keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Lentoasemalle matkaa on vain muutama kilometri.

  Koivuhaka houkuttelee asumaan ja elämään. Elämä vehreällä alueella on rauhallista ja leppoisaa, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Kävelyetäisyydeltä löytyy useita puistoja. Kaunis Keravanjoen ympäristö tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen ulkoiluun. Koivuhaka on juuri passeli ympäristö lämminhenkiselle ja viehättävälle BoKlokille.

  Asemapiirros

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   BoKlok Asuntomyynti
   Merja Långvik puh. 0800 915 100
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -