Ennakkomarkkinoinnissa BoKlok-koteja Hämeenkylässä

Puutalon kodikas tunnelma, kerrostalossa asumisen helppous. As. Oy Vantaan Vaahterakummun BoKlok-kodissa saat molemmat. Hyödynnä etu! Saat 400 euron IKEA-lahjakortin kun teet asuntokauppaan johtavan varauksen ennakkomarkkinnoinnin aikana. Etu koskee 1.9.2018 jälkeen tehtyjä varauksia.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 72 m²
Velaton hinta: 176 900 - 309 400 €
Osoite: Ainonkuja 11, 01630, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 09/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Luonteikkaalle paikalle, mäen päälle Ainontien kupeeseen kohoavat As. Oy Vaahterakummun puiset pienkerrostalot. Vaahterakummun kodit rakennetaan omalle tontille ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Kuuteen taloon tulee yhteensä 36 viihtyisää BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen koteihin. Kodit valmistuvat arviolta kesällä 2019.

Vaahterakummun kodit sopivat erinomaisesti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Tilaa on runsaasti yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle.

Vaahterakummun kodeissa on tilaa touhuta ja elää omannäköistä elämää – laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan, rakentaa majoja, syventyä lempikirjaan. Elää arjen hetkiä, jotka muuttuvat rakkaiksi muistoiksi.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit ja salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja tilava, lämmin irtaimistovarasto.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

BoKlok-koti ensimmäiseksi omaksi kodiksi

Oma koti on edullisempi kuin luulet. Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin.

Klikkaa lisätietoja ensiasunnon ostamisesta »

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan

BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 %. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti.  Lyhennysvapaa on viisi vuotta ja se sisältää rakentamisajan eli käytännössä se on noin  neljä asumisvuotta. Lyhennysvapaan aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia  korkokuluja.

Tutustu ihanaan 3h+k esittelyasuntoon. Tämä asunto sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Kuvat

Ilmakuvavisualisointi

Keittiö on vaalea ja valoisa. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.

Tilaa riittää koko perheelle. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.

Olohuone on helppo kalustaa. Tila jatkuu asuntopihalle tai parvekkeelle. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.

BoKlok-koti sopii mainiosti lapsiperheille. Kuva toisen kohteen esittelyasunnosta.

Makuuhuoneessa on kätevä liukuovellinen vaatehuone. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.

Hyödynnä vaatehuone tehokkaasti täydentämällä IKEAn ALGOT-järjestelmää tarpeittesi mukaan. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.

Kuin asuisi pienessä kylässä – ja silti palveluiden äärellä

Hämeenkylä on nimensä mukainen: kuin pieni kylä, jossa elämä sujuu leppoisasti. Täällä viihdyt varmasti, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lähistöltä löytyy viehättäviä ulkoilumaastoja, muun muassa Hämeenkylän kartanon puisto, jossa vanhimmat puut ovat satojen vuosien ikäisiä.

Kylämäisestä ja vehreästä ympäristön lisäksi myös tarpeelliset palvelut ovat sopivasti saatavilla. Kävelyetäisyydeltä Vaahterakummusta löytyvät koulu, päiväkoti, iso ruokakauppa ja liikuntakeskus. Vain hieman kauempaa löytyvät Variston ja Petikon monet palvelut. Lähimmät terveysasemat ovat niinikään muutaman kilometrin päässä. Jumbon ja Sellon kauppakeskuksiin on molempiin vartin ajomatka.

Vaahterakumpu sijaitsee liikenteen solmukohdassa, Kehä III:n sisäpuolella. Siksi se on varteenotettava vaihtoehto myös sinulle, joka olet muuttamassa pääkaupunkiseudulle esimerkiksi töiden perässä. Työmatkalle ja viikonloppureissuun hurautat omalla autolla näppärästi: Kehä III ja Vihdintie ovat melkein vieressä. Helsingin keskustaan pääset autolla noin 25 ja bussilla noin 45 minuutissa.

1 / 2 - asemapiiros_1140x800.jpg
2 / 2 - Ilmakuvavisualisointi

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

BoKlok Asuntomyynti
Merja Långvik puh. 0800 915 100
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-