TULOSSA! BoKlok-koteja Tuusulan Asuntomessuille 2020

Tuusulan Asuntomessut rakentuvat Rykmentinpuistoon Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle. Sinne rakentuu myös viihtyisä BoKlok-puutalokortteli, jossa eletään mukavaa arkea oman puutalokodin suojassa.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Pikkukarhunkierto, Tuusula

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Tuusulan Rykmentinpuistossa kohtaavat elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät. Se on paikka, jossa moderni arkkitehtuuri ja luonnon muovaama metsä kohtaavat. Vuonna 2020  siellä tavataan Tuusulan Asuntomessuilla.

Tuusulan Asuntomessujen BoKlok-kodit ovat viihtyisiä ja toimivia, ja kaiken kruunaa kiva ja suojaisa pihapiiri. Kaksikerroksiset puusta rakennetut pienkerrostalot muodostavat suojaavan umpikorttelin, jonka sisäpihalta löytyy vehreä piha leikeille ja viihtymiselle. Pihasaunan löylyissä saunotaan arjen kiireet pois.

BoKlok-kotien suunnitelmat ovat vielä kesken, mutta jätä meille yhteystietosi niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Tuusulassa viihdytään!

  Tuusulan Asuntomessut järjestetään Rykmentinpuiston alueella kesällä 2020. Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentuu lähivuosina kutsuva koti 15 000 ihmiselle. Rykmentinpuiston alueen suunnittelun lähtökohtina ovat monipuolinen ja moderni arkkitehtuuri, muunneltavat asunnot, älykkäät asumisen ja energiaratkaisut, uuden työkulttuurin ja teknologian hyödyt. Täällä harrastus- ja virkistysmahdollisuudet ovat askeleen päässä kotiovelta.

  Rykmentinpuiston alue alkaa kuntakeskus Hyrylästä Tuusulanväylän varresta ja jatkuu aina Keravan rajalle saakka. Sijainti pääliikenneväylien varrella onkin erinomainen. Uudesta BoKlok-kodista matkustat Helsinkiin reilussa puolessa tunnissa. Myös lentokenttä on näppärän 15 minuutin matkan päässä. Lähin juna-asema sijaitsee kolmen kilometrin päässä Keravalla.

  Alustava asemapiirros BoKlok-puutalokorttelista

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   BoKlok Asuntomyynti
   Merja Långvik puh. 0800 915 100
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -