Uusia kaupunkikoteja Tampereen kanavapromenadille

Oletko koskaan haaveillut elämästä kanavan varrella, lähellä keskustan rientoja ja järvimaisemia? Tampereen Ranta-Tampellan asuinalueella asumisen unelmat toteutuvat viimeinkin, kun joukko uusia kaupunkikoteja nousee kanavan varteen, kävelymatkan päähän keskustasta. Uudet kotitalot, As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan ja As. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, nousevat omalle tontille persoonalliseen kanavakortteliin.

Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto ja länsipään koskenniskan ranta. As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanin ja Masuunin uusissa kotitaloissa on valikoima erikokoisia kaupunkikoteja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Tänne mahtuu siis jos jonkinmoista elämää, ja viehättävä asuinalue sopii niin sinkuille, pariskunnille kuin perheillekin.

Kodin oleskelutilat jatkuvat kanavan kävelykaduilla

Skanskan Ranta-Tampellan ensimmäiset kodit nousevat asuinalueen halki virtaavan kanavan varrelle. Kanavakorttelissa kotien oleskelutilat jatkuvat luontevasti olohuonemaisen kanavanvarren kävelykaduille ja laiturille. Laiturialue on kaupungin suunnitelmien mukaan valmis ensimmäisten asuinkohteiden valmistuttua, joten uudet asukkaat pääsevät heti muutettuaan nauttimaan kotikorttelinsa parhaista puolista.

Fiksuja valintoja ja kestävää kehitystä

Taloyhtiöiden autopaikat sijaitsevat pihakannen alla autohallissa, säältä suojassa. Autohalliin tulee kattavat mahdollisuudet sähköautojen lataamiselle ja asukkaiden arkea helpottamaan on suunnitteilla yhteiskäyttöauto. Jätteet kerätään modernilla putkikeräysjärjestelmällä, jonka ansiosta jäteauto ei tee enää ei-toivottuja vierailuja kotipihaan. Kierrätys nousee esiin myös materiaalivalinnoissa – Tampereen keskustan Hämeenkadun vanhat mukulakivet pääsevät uusiokäyttöön Kaplanin ja Masuunin kotikaduilla. Näin vanha rakennusmateriaali saa uuden elämän. Kun Skanskan uudet kotitalot valmistuvat, on asuinalueen rakentaminen paljon nykyistä pidemmällä, sillä alueen yleiset kadut valmistuvat kuluvan vuoden aikana. Kotien ennakkomarkkinoinnin on suunniteltu alkavan syksyllä 2019.

Nämä omalle tontille rakentuvat kodit ovat odottamisen arvoisia!

Ota yhteyttä