Helsingin Verkkosaari on kantakaupungin kynnyksellä

Merellinen Verkkosaari sijaitsee Kalasataman uuden keskuksen lähellä, kuuden minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta. Täällä nautit omannäköisestäsi kaupunkielämästä meren ja palveluiden äärellä.

Elävää kaupunkikulttuuria meren ja metron läheisyydessä

Kalasatamasta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000:n asukkaan kodiksi ja yli 8000:n kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Merta ja luontoa

Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimarannalle, virkistävälle juoksulenkille tai vain nauttimaan luonnon rauhasta.

6 minuutissa keskustaan

Kalasatamasta metro vie 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan. Uudistuva Pasila on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle, joten matkoihin ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa.

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avataan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Vain kävelymatkan päähän kotioveltasi valmistuu kauppakeskus Redi, josta löytyy tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuolisia harrastus-, viihde- ja elämyspalveluita.

Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria. Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa. Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalillekin on vain kävelymatka.

Tutustu Verkkosaaren myynnissä oleviin kohteisiimme:

As. Oy Helsingin Vaspuuki, osoite Capellanranta 4

Katso video Verkkosaaresta

Suojaisa, puistomainen sisäpiha kutsuu lapset leikkimään ja aikuiset viihtymään.

Korttelin koilliskulmaan on suunnitteilla 12-kerroksinen tornitalo. Alustava havainnekuva.

Isoisänsiltaa pitkin kuljet Mustikkamaan maisemiin.

Kalasataman metroaseman yhteyteen rakentuva kauppakeskus avataan arviolta 2018.

Läheisen Teurastamon ravintolat kutsuvat herkuttelemaan.

Ota yhteyttä