Helsingin Verkkosaari on kantakaupungin kynnyksellä

Merellinen Verkkosaari sijaitsee Kalasataman uuden keskuksen lähellä, kuuden minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta. Täällä nautit omannäköisestäsi kaupunkielämästä meren ja palveluiden äärellä.

Elävää kaupunkikulttuuria meren ja metron läheisyydessä

Kalasatamasta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000:n asukkaan kodiksi ja yli 8000:n kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Merta, luontoa ja lyhyt matka keskustaa

Verkkosaaressa meri on aina läsnä ja nautittavissa kaikilla aisteilla. Yli viisi kilometriä pitkä rantabulevardi houkuttelee kävelylle ja pyöräilemään Vanhankaupunginlahden ainutlaatuiselle luonto- ja ulkoilualueelle. Isoisänsiltaa pitkin on mukava pyrähtää Mustikkamaalle uimarannalle, virkistävälle juoksulenkille tai vain nauttimaan luonnon rauhasta.

Kalasatamasta metro vie 6 minuutissa Helsingin keskustaan ja 20 minuutissa Tapiolaan. Uudistuva Pasila on näppärän pyöräilymatkan päässä. Autolla pääset kätevästi Itäväylälle ja Lahdenväylälle, joten matkoihin ei tuhraannu yhtään ylimääräistä aikaa.

Kaikki palvelut käden ulottuvilla

Kalasatamassa vaalitaan uutta urbaania kaupunkikulttuuria. Tukkutorin alueella Teurastamo on huikaiseva kulinaristinen keidas ja kaupunkilaisten oma olohuone, jonka pihalla voi vaikka grillailla ja lekotella riippumatoissa. Itäväylän toisella puolella on tapahtumakeskus Suvilahti, joten Flow-festivaalillekin on vain kävelymatka.

Koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja vuoden 2018 alussa Kalasatamaan avataan Helsingin kaupungin terveys- ja hyvinvointikeskus. Vain kävelymatkan päähän kotioveltasi valmistuu kauppakeskus Redi, josta löytyy tarvittavat päivittäistavarat, houkuttelevat ravintolat, erikoisliikkeet, kauneus- ja hyvinvointipalvelut sekä monipuolisia harrastus-, viihde- ja elämyspalveluita.

Tutustu Verkkosaaren asuntokohteisiin

As. Oy Helsingin Vaspuuki Muuttovalmis lokakuu 2019

As. Oy Helsingin Karppi Suunnitteilla

As. Oy Helsingin Pasuri Suunnitteilla

As. Oy Helsingin Seipi Suunnitteilla

Katso kuvat ja video alueesta

1 / 7 - Ensimmäiset kohteet Ruutana ja Vaspuuki rakentuvat viihtyisään kaupunkikortteliin lähelle merta. Visualisointi
2 / 7 - Korttelipihat ovat vehreitä keitaita, joissa viihtyvät kaikki asukkaat. Visualisointi
3 / 7 - Alueelle nousee lisää koteja. Karpin, Pasurin ja Seipin sijainti on ihanteellinen askeleen päässä merestä. Alustava visualisointi
4 / 7 - Verkkosaaren kanavan viereen nousee uusi kortteli, johon on suunnitteilla mm. 12-kerroksinen asuintalo. Alustava visualisointi
5 / 7 - Verkkosaaressa nautit mm. läheisen Teurastamon ruoka- ja kulttuuritarjonnasta.
6 / 7 - Isoisänsiltaa pitkin reippailet Mustikkamaalle.
7 / 7

Ota yhteyttä