Uudistimme sisustusmallistomme – mikä on suosikkisi?

Uuden kodin sisustaminen on yksi mukavimmista asunnon ostoon liittyvistä asioista. Valitut keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, puulattian sävy sekä kodinkoneet ovat läsnä jokapäiväisessä arjessa, joten valintojen kanssa ei kannata hötkyillä.

Halusimme luoda kolme kaunista, kestävää ja laadukasta mallistoa, jotka vastaavat mahdollisimman kattavasti tulevien asukkaiden mieltymyksiä ja toiveita. Näin syntyi skandinaavisen luonnon innoittama Sointu, urbaani Rouhe sekä elämäniloa huokuva Pore.

"Vaikka mallistot ovat selkeästi erilaisia, suunnittelutyön kantava ajatus ja tavoite oli mallistojen yhteensopivuus: Kukin mallistoista toimii mainiosti omana kokonaisuutenaan, jota voi halutessaan täydentää muiden mallistojen herkullisimmilla paloilla."

-Niina Ahonen, sisustussuunnittelija

Kuratoidut mallistot palvelevat asukasta

Selkeästi erilaiset mallistot helpottavat ja nopeuttavat tulevan kodin sisustuksen valitsemista. Sointu, Rouhe ja Pore ovat kukin harmonisia kokonaisuuksia, jotka toimivat omina kokonaisuuksinaan. Asukkaan ei siis tarvitse enää valita jokaista tuotetta itse, sillä valittavana on Niina Ahosen ja Skanskan ammattitaitoisen sisustustiimin laadukkaat ja modernit mallistot.

Vastuullista laatua

Mallistojen tuote-, sävy- ja materiaalivalinnat ovat harkittuja ja ajattomia, ei pelkästään tämän päivän muoti-ilmiöihin tarttuvia. Näin mallistot ovat ajattomia ja vastuullisia, tuottaen asukkaille iloa vielä pitkään muuttopäivän jälkeen. Esimerkiksi kovetettu puulattia on paitsi kestävämpi kuin parketti, sen valmistamiseen kuluu alle kymmenesosa puuraaka-ainetta perinteiseen valmistustapaan verrattuna. Vastaavasti kylpyhuoneen puolella vettä säästävien vesikalusteiden ansiosta asukkaan vuosittainen vedenkulutus voi olla jopa yli 6 000 litraa tavallista pienempi.

Sisustusmallistot – mikä on suosikkisi?

Klassinen Sointu

Sointu on skandinaavisen luonnon innoittama, ajaton ja klassinen vaihtoehto. Luonnosta muistuttavat materiaalit yhdessä lämpimien ja luonnollisten sävyjen kanssa luovat kotiin maanläheisen tunnelman.

Sointu sopii klassisen selkeään sisustusmakuun. Soinnun kaveriksi kotiin sopivat luonnonmateriaalit, kuten tammi, sisal, savi ja keramiikka.

 

Voimakas Rouhe

Rouhe on urbaanin loft-tyylin inspiroima, voimaa ja ryhtiä uhkuva vaihtoehto. Materiaalien luonteikkaat tekstuurit, vahvat elementit ja tummat sävyt tekevät kodistasi selkeän ja konstailemattoman ympäristön. Rouhe sopii minimalistiseen ja suoralinjaiseen sisustusmakuun. Viimeistele Rouhe-kotisi yhdistelemällä metallia ja nahkaa, massiivisia valaisimia ja patinoituja kalusteita.

 

Leikkisä Pore

Pore on elämänilon synnyttämä, leikkisä ja yllätyksellinen vaihtoehto. Malliston yksinkertaiset, mutta yllätykselliset sävyt ja pinnat tuovat kotiin rennon ja kodikkaan ilmeen. Pore sopii persoonalliseen sisustusmakuun, jota on vaikea lokeroida. Yhdistele sisustukseen viherkasveja, värikkäitä elementtejä ja muita pikantteja yksityiskohtia mielesi mukaan.

Uudet mallistot on saatavina kohteisiin, joiden ennakkomarkkinointi on alkanut 04/2023 jälkeen. Sointu-mallistoon saatavilla joko valkoiset tai cashmere-sävyiset ovet keittiötoimittajasta riippuen. Kysy lisää asuntomyyjiltämme tai asiakasvastaavaltasi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.