Skanska Muuttojousto tuo mielenrauhaa kodinvaihtajalle

Oletko löytänyt unelmiesi kodin, mutta vanha asuntosi on myymättä? Skanska Muuttojousto korvaa kodinvaihtajan kuluja, jos vanha asunto on vielä myymättä uutta ostaessa.

Vaikka asuntojen myyntiajat ovat pidentyneet, asuntokauppa ei ole pysähtynyt. Ihmiset menevät naimisiin ja lapset muuttavat omilleen aivan kuten ennenkin – tai ehkä kaipaat lisäneliöitä etätöille ja harrastamiselle. Olipa syysi mikä hyvänsä, haluamme osaltamme varmistaa, että kodinvaihtosi tapahtuu huolettomasti ja jouhevasti.

Skanska Muuttojousto korvaa uuden asuntosi kuluja, kun myyt vanhaa asuntoasi. Etu koskee kaikkia kauppakirjaan merkittyjä ostajia, eli esimerkiksi pariskunnan lyödessä hynttyyt yhteen, molemmat osapuolet voivat hyödyntää Muuttojoustoa.

Mitä korvataan – ja kuinka kauan?

Skanska Muuttojousto korvaa uuden asunnon hoito-, pääoma- ja mahdolliset tontin vuokravastikekulut enintään 12 kuukauden ajan uuden asunnon valmistumispäivästä. Etu korvaa myös väliaikaisrahoituksen korkokuluja ja kotivakuutuksen kuluja enintään 700 € kuukaudessa viiden (5) kuukauden ajan alkaen uuden asunnon valmistumispäivästä.

Skanska Muuttojousto -etu on henkilökohtainen eikä se ole siirrettävissä. Etu koskee vain rakenteilla olevista kohteista 1.3.–31.8.2023 välisenä aikana tehtäviä uusia kauppoja. Etua ei sovelleta liikehuoneiston eikä varasto- tai autopaikkaosakkeen kauppaan.

Autamme sinua mielellämme joustavassa kodinvaihdossa

Kysy lisää asuntomyyjiltämme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

HUOM!  Skanska Muuttojousto -etu ei koske BoKlok-kohteita.