Matka uuteen kotiin

Haluamme tehdä uuden kodin ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta. Huolehdimme matkasi sujuvuudesta toiveitasi vastaavan kodin löytämisestä huolettomaan asumiseen saakka – olemme täällä sinua varten.

Uuden kodin löytyminen

Onko toiveitasi vastaava koti vielä etsinnässä? Ole yhteydessä asuntomyyjäämme tai tule vierailemaan asuntomyymälässämme ja autamme sinua löytämään unelmiesi kodin. Voit myös liittyä Kotiväki-uutiskirjeemme tilaajaksi, jolloin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kohteistamme. 

Kun löydät kiinnostavan asunnon, ota yhteyttä asuntomyyjäämme. Voit myös tehdä asunnosta varauksen nettisivuillamme ja jatkaa halutessasi digitaaliseen asuntokauppaan. Asuntomyyjä auttaa sinua kaikissa kysymyksissä.

Kotisi sisustusvalinnat

Kaupanteon jälkeen edessäsi on inspiroivin vaihe, kun pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit ja varusteet uuteen kotiisi. Design-mallistomme ovat suunniteltu helpottamaan uuden kotisi sisustusmateriaalivalintoja. Löydät mallistot sisustusesitteestä ja sisustusmateriaaleihin pääset tutustumaan asuntomyymälässämme. Oma Skanska -palvelun kautta voit vaivattomasti asioida kanssamme sekä kokeilla erilaisia materiaaliyhdistelmiä ja luoda uuden kotisi tyylin. 

Voit huoleti odottaa tulevan kotisi valmistumista, sillä tiedotamme mm. rakennustöiden etenemisestä matkan varrella. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan rakentamisvaiheessa työmaatutustumisen, jolloin pääset ensimmäistä kertaa tutustumaan tulevaan kotiisi. Mikäli asunto on jo valmis, voit sopia tutustumiskäynnistä. Asiakasvastaavalta saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista opastusta kaikissa rakentamisvaiheen asioissa.

Avainten luovutus

Ennen muuttoa pääset tekemään muuttotarkastuksen tulevaan kotiisi ja varmistamaan, että olemme vastanneet odotuksiisi. Muuttoinfossa kerromme kaikki oleelliset asiat, jotka sinun pitää tietää ennen muuttoasi ja kotiutumisesi aikana. Avaimet saat avainten luovutustilaisuudessa, jonka jälkeen onkin aika muuttaa. 

Opastamme sinua uuden kotisi käyttöön ohjeiden ja videoiden avulla ja olemme tavoitettavissa ongelmatilanteissa Oma Skanskan ja asiakaspalvelunumeron kautta. Tarjoamme avuksesi nikkaripalvelua uuden kodin pienasennuksiin. Tukenasi sujuvassa muutossa on sekä asiakasvastaava että kohteen työnjohtaja.

Onnea uuteen kotiin

Toivomme, että viihdyt uudessa kodissasi, joka on huolella rakennettu. Jos meiltä on kuitenkin jäänyt jotain huomaamatta, voit olla meihin yhteydessä Oma Skanskan ja asiakaspalvelunumeron kautta. Takuumestarimme huolehtii tässä vaiheessa asioistasi. 

Noin vuosi valmistumisen jälkeen tehdään vielä vuositarkastus. Kiireellisissä tapauksissa ja taloyhtiön huoltoon liittyvissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä huoltoyhtiöön tai isännöitsijään.

Lue lisää meistä

Lisää artikkeleita