Skanska tuo varmuutta asuntokauppoihin

Olemme rakentaneet parempaa yhteiskuntaa jo yli 135 vuotta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät kestävää elämää yli sukupolvien. Suomessa olemme toimineet lähes 30 vuotta.

Yli 30 vuodessa olemme ehtineet nähdä nousuja ja laskuja. Vuonna 1994, kun Skanska Oy perustettiin, lama oli syvimmillään. Vuonna 2008 finanssikriisi laittoi asuntokaupan ahtaalle ja reilu kymmenen vuotta myöhemmin pandemia paineisti koko alan yhdessä yössä. Tyrskyistä huolimatta, olemme onnistuneet vakiinnuttamaan asemamme yhtenä Suomen suurimmista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä.

Nyt noussut korkotaso, sähkön hinnan heilahtelut ja yleinen epävarmuus mietityttävät asunnonostajia. Vaikka pahin näyttää olevan takana päin, moni pohtii, onko nyt oikea aika ostaa asunto. Vastaus riippuu siitä, keneltä kysyy, mutta 135 vuotta antaa perspektiiviä.

Olemme vakavarainen toimija, joka on ehtinyt pitkän historiansa aikana nähdä maailman murrosta kerrakseen. Lopulta kuitenkin vain sinä itse tiedät, onko aika sinulle oikea. Sitten kun on, olemme täällä sinua varten seuraavatkin 135 vuotta.

Kotimme ovat suunniteltu kestämään elämää

Mietityttääkö markkinatilanne?  Kysy lisää asuntomyyjiltämme tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.