Uuden kodin edut

Uuden kodin ostaminen saattaa mietityttää, ovathan uudiskohteet yleensä vanhoja asuntoja kalliimpia. Uuden kodin ostamalla saat kuitenkin myös ison liudan etuja vanhaan verrattuna.

Ennakoitavat asumiskustannukset

Uudessa kodissa asumiskustannuksesi ovat hyvin ennakoitavissa. Energiatehokkaiden ja älykkäiden ratkaisujen ansiosta lämmitys- ja vesikulut pysyvät aisoissa. Myös ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, sillä peruskorjaukset ja isot remontit ovat vielä kaukana tulevaisuudessa.

Asiakasystävällinen rahoitusmalli

Saat uuden kotisi Skanskalta jo pienellä omarahoitusosuudella. Uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia velattomasta hinnasta, ja maksat sen kätevästi kahdessa erässä: kaupantekohetkellä 25 % ja loput siinä vaiheessa, kun koti valmistuu. Loppuhinta on yhtiölainaa, jonka voit maksaa pois kokonaan tai osittain kotisi valmistuttua, tai vähitellen pääomavastikkeena.

Mukavuutta lisäävä nykyaikainen talotekniikka

Teemme älykkäitä ja ajanmukaisia valintoja suunnitellessamme asuntosi varusteluja. Asunnoissamme on huoneistokohtaiset lämpimän ja kylmän veden mittarit, tiiviit ikkunat, hyvä lämmöneristys ja lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihto.

Ympäristö kiittää

Käytämme ympäristötehokkaita ratkaisuja lämmityksessä, eristyksessä ja rakennusmateriaaleissa. Ympäristön kannalta hyvä valinta on sekin, että rakennamme paikkoihin, jotka sijaitsevat palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä niin, ettei auton omistaminen ole pakollista.

Huolettomuus ja helppous

Uudessa kodissa kaikki on uutta eikä pinnoissa ole käytön jälkiä. Kun ostat uuden kodin rakentamisen alkuvaiheessa, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä asuntosi lopulta näyttää – kaakelit, tapetit, pintamateriaalit tai esimerkiksi vaihtoehtoiset tilajärjestelyt. Design-mallistoistamme yhdistelet kätevästi omaan makuusi sopivan kodin. Asiakasvastaavamme auttavat sinua tekemään oikeat valinnat ja huolehtivat sinusta koko rakennusvaiheen ajan ja sen jälkeenkin.

Tämän päivän tarpeisiin suunniteltu koti

Suunnittelemme koteja, jollaisia ihmiset haluavat: esteettömiä, hyväpohjaisia asuntoja, joissa on isot lasitetut parvekkeet, tilavat olohuoneet, avokeittiöt ja säilytystilaa esimerkiksi erillisten ulkoiluvälinevarastojen muodossa. Tiedämme tämän, koska kysymme asiakkailtamme säännöllisesti Skanskan Kotipaneelin tutkimuksissa, millaisissa kodeissa he haluaisivat asua.