Vaikuta uusien kotien suunnitteluun

Skanskan Kotipaneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, millaisia koteja toteutamme. Uudistunut Kotipaneeli on aiempaa vuorovaikutteisempi ja visuaalisempi. Ilmoittaudu mukaan.

Mikä on Kotipaneeli?

Kun suunnittelemme uusia koteja, kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme palautetta ja kodinetsijöiden toiveita. Haluamme ylläpitää jatkuvaa, ennakkoluulotonta ja monipuolista keskustelua kodeista ja asuinympäristöistä.  

Kotipaneeli on kehitysryhmä, joka kutsutaan koolle verkkoon muutamia kertoja vuodessa arvioimaan ja ideoimaan asumisen eri teemoihin liittyviä aihepiirejä. Keskustelujen ja vastausten pohjalta tuotekehitystiimimme pystyy entistäkin paremmin vastaamaan työssään kodinostajien tarpeisiin.

Kuka voi ilmoittautua Kotipaneeliin?

Kuka tahansa. Kotipaneelin jäseniä yhdistää kiinnostus hyvään ja viihtyisään asumiseen sekä arkea helpottaviin ratkaisuihin.

Kotipaneeli uudistui

Kotipaneelissa pääset kertomaan mielipiteesi sekä kuulemaan myös muiden ajatuksia asumisesta. Uudistunut Kotipaneeli toimii yhteisöalustalla eli suljetulla verkkosivustolla. Se mahdollistaa perinteisten kyselylomakkeiden lisäksi erilaisten keskustelupalstojen ja kuvatehtävien hyödyntämisen.      

Näin ilmoittaudut mukaan

Visioi ja vaikuta – Kotipaneeli on paras väylä saada ideat ja ajatukset tuotekehitystiimimme työpöydälle! Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.