Asiakkaiden kokemuksia meistä

Haluatko kuulla jo ostaneilta asiakkailta, miten asiointi kanssamme on sujunut? Täältä löydät asiakkaidemme kertomuksia siitä, minkälaista on asua Skanskan asunnossa ja miten asiakaspalvelu on hoitunut.

Asiakaskokemuksen mittaus

Skanskassa mitataan jatkuvasti ostaneiden asiakkaiden tyytyväisyyttä. NPS-lukemamme on erittäin hyvällä tasolla ja pyrimme parantamaan sitä jatkuvasti. Täältä löydät NPS-vertailutietoa, jos haluat tietää aiheesta lisää. NPS-tuloksemme on 54 (kesä 2019).

Puolueettoman tahon mukaan asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla

Rakennustoimialan yrityksiä mitataan myös EPSI Ratingin asiakastyytyväisyysindeksillä. EPSI Ratingin tutkimus on puolueeton kolmannen osapuolen tutkimus. Sen mukaan asiakastyytyväisyytemme on 75,5, joka EPSIn mukaan on erittäin hyvä. Tutustu tutkimuksen tuloksiin täällä.

Muita ulkoisia tunnustuksia

Lappeenrannan Loisteen asiakassuositteluindeksi NPS on 100. Upea tulos siivitti Loisteen Rakentamisen laatuteko 2018-kisan finaaliin, jossa se palkittiin yleisön suosikkina. Lue lisää.

Työmme asiakaskokemuksen parissa on ansainnut myös ulkoisia tunnustuksia. Kotimyymälä-konseptimme sai Fennia Prize 2017 –kunniamaininnan. Lue lisää.

Vuonna 2016 Skanskan Asiakaskohtaamiset-koulutus sai Vuoden paras asiakasteko –palkinnon. Lue lisää.

Juttuja kodista ja asumisesta

"Uusi koti oli sitä mitä halusimmekin"

Jussi ja Anna Enroos ovat asuneet 1,5 vuotta omistusasunnossaan Vantaan Kivistössä. Enroosit ostivat asunnon silloin, kun 5-kerroksinen kerrostalo oli vielä rakennusvaiheessa.
Lue lisää

Raumon perhe viihtyy Vantaan Leinelässä

Aleksi Raumo asuu perheensä kanssa Vantaan Vetehisessä ja toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Raumon perheen valitessa uutta asuntoa rakennuttajan merkitys korostui. Raumot päätyivät Skanskaan sen hyvän maineen vuoksi, ja Aleksin mukaan yritys on ansainnut maineensa.
Lue lisää

Unelmien uusi koti

Anu Tummavuori-Liemann asuu Jyväskylän Kankaan kaupunginosassa miehensä kanssa. Uuden asunnon ostaminen oli sujuvaa, ja rakennusprojekti toteutettiin Anun mukaan hyvällä tuulella ja asenteella.
Lue lisää