Vantaan Silkinranta

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Joenrantakoteja vanhan silkkitehtaan maisemiin

As. Oy Vantaan Silkinranta valmistuu Tikkurilan keskustaan, aivan tiedekeskus Heurekaa vastapäätä. Silkinrannan uudet kodit rakentuvat osaksi historiallista, punatiilistä Silkin korttelia ja uuden elämän saavaa jokipuistoa. Hieno yksityiskohta Silkinrannassa on myös vaikuttavat tammiset pääovet tiililattiaisilla sisäänkäynneillä, joista kuljetaan porrashuoneisiin.

1 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h

Pinta-ala28 m²

Velaton hinta200 200 €

OsoiteSilkkitehtaantie 5, 01300, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 28.1.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Silkinranta

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Omalle tontille nouseva Silkinranta tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden nauttia samaan aikaan vehreistä jokimaisemista, vanhan tehdaskorttelin tunnelmasta ja palveluista aivan kävelymatkan päässä. Vapaana on vielä muutamia koteja kivoista 28,5 m2 yksiöistä ylellisen avaraan 107 m2 kolmioon huoneen asuntoon. Koteja valmistuu yhteensä 52. Isot ikkunat ja parvekkeet tuovat reilusti valoa ja avaruutta. Asukkaiden yhteiskäytössä on yksilöllinen, sisustusarkkitehdin suunnittelema saunaosasto.

Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti antavat Silkinrannan kodeille selkeät raamit, joihin omat huonekalusi ja sisustustavarasi asettuvat luoden kotiin sinun näköisesi ilmeen. 

Uudistuva Tikkurila

Tikkurilan keskusta on uudistunut viime vuosina voimakkaasti. Uudistaminen jatkuu ja siitä esimerkkejä ovat uuden kirkkokorttelin rakentaminen, sekä jokirannan uudistaminen kaikkia palvelevaksi sinivihreäksi olohuoneeksi. Tikkurilankosken pato avattiin jo kesäkuussa 2019 osana jokirannan uudistamista.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja