Asunto B 61

65 m², 3h+kt, 4 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ylimmän kerroksen kolmio

Tässä kodissa avokeittiö ja olohuone muodostavat viihtyisän oleskelutilan. Keittiön yhteydessä on kätevä varastotila. Päämakuuhuoneesta on käynti lasitetulle eteläparvekkeelle. Toinen makuuhuoneista muuntuu vaikka kotitoimistoksi. Arjen mukavuutta on eteisen yhteydessä on tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 31.10.2021 klo 12.00 - 13.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Ilmattareen os. Leinelänkaari 1 B, 01340 Vantaa. Paikalla asuntomyyjät Eila Paani p. 040 702 2691 ja Jukka Soininen p. 050 467 3880. Voit sopia myös oman esittelyaikasi p. 0800 162 162.

Pinta-ala 65 m²
Asuntotyyppi 3h+kt
Kerros 4 / 4
Asunnon numero B 61
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 286 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 85 800 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 200 200 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 141,86 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 900,04 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 273,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,20 €/m²
Vantaan Ilmatar
Vantaan Ilmatar

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Vantaan Ilmatar
Osoite Leinelänkaari 1 b, 01340, Vantaa
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 67
Tontti Oma
Vantaan Ilmatar

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään