Vantaan Ilmatar

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uuden kodin taikaa Leinelässä

As. Oy Vantaan Ilmattaressa päiväsi täyttyvät elämänilosta. Luontoseikkailu alkaa jo kotiovelta ja metsän salaiset piilopaikat odottavat ihan kulman takana. Hyvät liikenneyhteydet vievät kohti Vantaan kauppakeskuksia ja Helsingin keskustan rientoja. Tällainen kotipaikka inspiroi päivittäin tavallista parempaan, reippaampaan ja seikkailuntäyteisempään arkeen!

14 / 67 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala44 - 65 m²

Velaton hinta240 600 - 307 900 €

OsoiteLeinelänkaari 1 b, 01340, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 30.9.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Ilmatar

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Nelikerroksiseen As. Oy Vantaan Ilmattareen rakennetaan yhteensä 67 asuntoa. Kodeissa on huoneita yhdestä neljään. Jokaisessa kodissa, myös yksiöissä, on oma lasitettu parveke. Yhdessä yksiössä on lasitetun parvekkeen sijaan viehkeä ranskalainen parveke. Talon toisen kerroksen eteläpuolen asunnoissa lasitetut parvekkeet jatkuvat erilliselle, kattamattomalle parveketerassille. Tällainen parvekkeen ja terassin yhdistelmä on kerrostaloasunnossa todellinen harvinaisuus!

Ilmattaressa ei ole asuntosaunoja, vaan kaksi vilvoitustilallista yhteissaunaa – yksi kummankin rapun asukkaille. Talosaunoihin on käynti helposti suoraan porrashuoneista. Kun sauna ei vie kodista asuintilaa, saadaan kaikki neliöt hyödynnettyä arjen tarpeisiin.

Moderni asuinalue täynnä uutuudenviehätystä

Leinelä on aivan uusi asuinalue, jonka asuttaminen aloitettiin 2010-luvun alkupuolella. Modernin asuinalueen katukuvaa piristävät persoonallinen arkkitehtuuri, kirkkaat värit, urbaani kaupunkitaide ja vehreän vihanta luonto. Lyhyen olemassaolonsa aikana asuinalueesta on jo tullut paikallisten rakastama naapurusto, joka on muovattu asukkaidensa näköiseksi.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja