Vantaan Ilmatar

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uuden kodin taikaa Leinelässä

As. Oy Vantaan Ilmattaressa päiväsi täyttyvät elämänilosta. Luontoseikkailu alkaa jo kotiovelta ja metsän salaiset piilopaikat odottavat ihan kulman takana. Hyvät liikenneyhteydet vievät kohti Vantaan kauppakeskuksia ja Helsingin keskustan rientoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalle junalla hurauttaa vain hetkessä. Tällainen kotipaikka inspiroi päivittäin tavallista parempaan, reippaampaan ja seikkailuntäyteisempään arkeen!

7 / 67 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala44 - 65 m²

Velaton hinta245 200 - 301 300 €

OsoiteLeinelänkaari 1 b, 01340, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Ilmatar

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Nelikerroksiseen As. Oy Vantaan Ilmattareen rakennetaan yhteensä 67 asuntoa. Kodeissa on huoneita yhdestä neljään. Jokaisessa kodissa, myös yksiöissä, on oma lasitettu parveke. Yhdessä yksiössä on lasitetun parvekkeen sijaan viehkeä ranskalainen parveke. Talon toisen kerroksen eteläpuolen asunnoissa lasitetut parvekkeet jatkuvat erilliselle, kattamattomalle parveketerassille. Tällainen parvekkeen ja terassin yhdistelmä on kerrostaloasunnossa todellinen harvinaisuus!

Ilmattaressa ei ole asuntokohtaisia saunoja, vaan kaksi vilvoitustilallista yhteissaunaa – yksi kummankin rapun asukkaille. Talosaunoihin on käynti suoraan porrashuoneista. Kun sauna ei vie kodista asuintilaa, saadaan kaikki neliöt hyödynnettyä muihin arjen tarpeisiin.

Moderni asuinalue täynnä uutuudenviehätystä

Leinelä on aivan uusi asuinalue, jonka asuttaminen aloitettiin 2010-luvun alkupuolella. Modernin asuinalueen katukuvaa piristävät persoonallinen arkkitehtuuri, kirkkaat värit, urbaani kaupunkitaide ja vehreän vihanta luonto. Lyhyen olemassaolonsa aikana asuinalueesta on jo tullut paikallisten rakastama naapurusto, joka on muovattu asukkaidensa näköiseksi.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Luontoseikkailu alkaa kotipihasta

Ilmattaressa luonto ja pihapiiri yhdistyvät saumattomasti. Kotipihan keskelle kohoaa viihtyisä kallionyppylä, joka tarjoaa oivat puitteet eväsretkille, kiipeilyseikkailuille ja käpylehmäleikeille. Jos mieli halajaa syvemmälle luonnon syleilyyn, kannattaa vetää kumisaappaat jalkaan ja suunnata hieman kotipihaa pidemmälle – lyhyen kävelymatkan päässä eteesi aukeaa vehreä metsä rauhallisine ulkoilureitteineen.

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja