Moderni asuinalue täynnä uutuudenviehätystä

Leinelä on aivan uusi asuinalue, jonka asuttaminen aloitettiin 2010-luvun alkupuolella. Modernin asuinalueen katukuvaa piristävät persoonallinen arkkitehtuuri, kirkkaat värit, urbaani kaupunkitaide ja vehreän vihanta luonto. Lyhyen olemassaolonsa aikana asuinalueesta on jo tullut paikallisten rakastama naapurusto, joka on muovattu asukkaidensa näköiseksi.

Kaupungin palvelut ja hyvät kulkuyhteydet

Leinelässä asutaan hyvien kulkuyhteyksien, viihtyisien puistojen ja taianomaisen luonnon lähellä. Kaupungin peruspalvelut ovat myös ihan käden ulottuvilla: naapurustosta löytyy niin ruokakauppa, kampaamo kuin päiväkotikin. Metsänhengen puistossa lapset leikkivät luonnon helmassa ja Epinkosken puisto on kaikille oiva paikka luontomaiseman ääreen hiljentymiselle. Koivukylän kattavat palvelut löytyvät kävelymatkan päästä.

Leinelä sijaitsee keskeisellä paikalla, kehäradan varrella. Junalla alueen asukkaat kulkevat nopeasti lentokentälle, Aviapoliksen työpaikoille, Tikkurilaan ja Helsingin keskustaan. Autolla pääset muutamassa minuutissa valtaväylille. Bussikin ajaa naapuruston läpi, joten liikkuminen paikasta toiseen on vaivatonta – omistitpa auton tai et.

Leinelä on elämys

Leinelässä vallitsee kiireetön, lämminhenkinen tunnelma, joka vie heti mukanaan. Pihat täyttyvät lasten riemunkiljahduksista ja viihtyisissä puistoissa tutustutaan uusiin ystäviin. Vaikka asuinalue sijaitsee lähellä kaupungin palveluita ja kehärataa, sen ympärille avautuu miltei koskematon kaupunkimetsä, jonka ulkoilureitit tarjoavat monipuolisia luontoelämyksiä niin suunnistajalle, lenkkeilijälle kuin pienelle seikkailijallekin.

Luonnon lisäksi myös kaupunkitaide on Leinelässä osa asukkaiden jokapäiväistä elämää. Erityistä Leinelässä on kuitenki se, että täällä taide koetaan kaikilla aisteilla – teosten pintoja saa tunnustella, ympäröivän luonnon tuoksut täyttävät nenän ja kirkkaat värit sekä jännittävät muodot tarjoavat jännitystä näköaistille. Tarkkasilmäinen saattaa huomata taidetta arvaamattomissakin paikoissa. Leinelä yllättää ja viihdyttää päivästä toiseen – täällä voi ihan huomaamattaan inspiroitua ympäristöstä vaikka kauppareissulla.