Vantaan Voltti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Rakennamme BoKlok-koteja Koivuhakaan

Vantaan Koivuhakaan, viihtyisälle sijainnille nousee ensimmäinen viisikerroksinen BoKlok-puukerrostalo ja sen lisäksi kaksi 2-kerroksista puukerrostaloa. As. Oy Vantaan Voltissa saat puu- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet!

6 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 3h

Pinta-ala28 - 76 m²

Velaton hinta163 300 - 330 500 €

OsoitePeltolantie 35, 01300, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 12.3.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Voltti

Asunnot

Vantaan Volttiin kuuluu viisikerroksinen kerrostalo sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Voltin kodit tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Asuntoyhtiössä on 46 kaunista ja viihtyisää BoKlok-kotia yksiöistä 3-4 huoneen koteihin. Vapaana on vielä yksiö ja muutama 3-4 huoneen asunto.

Voltin 3-4 huoneen kodeissa on tilaa yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kodin materiaalit ovat vaaleita ja ajattomia. Keittiö- ja komerokalusteet ovat IKEA:n mallistoa.

Jokaisessa vielä vapaana olevassa kodissa on parveke. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot, yhteinen ulkoiluvälinevarasto, asukkaiden yhteinen sauna sijaitsevat 5-kerroksisen talon ensimmäisessä kerroksessa. Voltin autopaikat sijaitsevat kattamattomina maantasossa. 

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Vehreällä alueella, palveluiden äärellä

Koivuhaan kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan, Tammiston ja Vantaanportin vieressä. Kävelyetäisyydeltä As. Oy Vantaan Voltista löytyvät esimerkiksi koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja