Vantaan Voltti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Rakennamme BoKlok-koteja Koivuhakaan

Vantaan Koivuhakaan, viihtyisälle sijainnille nousee ensimmäinen viisikerroksinen BoKlok-puukerrostalo ja sen lisäksi kaksi 2-kerroksista puukerrostaloa. As. Oy Vantaan Voltissa saat puu- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet!

14 / 46 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 76 m²

Velaton hinta163 300 - 330 500 €

OsoitePeltolantie 35, 01300, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 03/2020, Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Voltti

Asunnot

Vantaan Volttiin kuuluu viisikerroksinen kerrostalo sekä kaksi 2-kerroksista pienkerrostaloa. Voltin kodit rakennetaan omalle tontille ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Kolmeen taloon tulee yhteensä 46 kaunista ja viihtyisää BoKlok-kotia yksiöistä 3-4 huoneen koteihin. Kodit ovat muuttovalmiita helmikuussa 2020.

Voltin kodeista löydät passelin, etsitpä kotia yhdelle, kahdelle tai useammalle. Tilaa on yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle. Kodin materiaalit ovat vaaleita ja ajattomia. Keittiö- ja komerokalusteet ovat IKEA:n mallistoa.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma pieni piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot, yhteinen ulkoiluvälinevarasto, asukkaiden yhteinen sauna sijaitsevat 5-kerroksisen talon ensimmäisessä kerroksessa. Voltin käyttöön tulee yhteensä 38 autopaikkaa, jotka sijaitsevat kattamattomina maantasossa. 20 ensimmäistä autopaikkaa varataan varausjärjestyksessä. Toimi siis pian niin varmistat oman autopaikan.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Vehreällä alueella, palveluiden äärellä

Koivuhaan kaupunginosa sijaitsee Tikkurilan, Tammiston ja Vantaanportin vieressä. Kävelyetäisyydeltä As. Oy Vantaan Voltista löytyvät esimerkiksi koulut, päiväkodit, kaupat ja terveyskeskus.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja