Asunto A 16

83 m², 4H+KT, 3 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa 4h+kt koti

Neljän huoneen asunto, joka avautuu koilliseen ja kaakkoon. Moderni keittotila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa oma vaatesäilytystila ja mahtuupa pienempiinkin makuuhuoneisiin myös työpöytä tai lukunurkkaus. Arjen toimivuutta helpottavat vaatehuone ja erillis-WC. Kuvakarusellin alussa valokuvat tämän asunnon keittotilasta ja parvekenäkymästä.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 83 m²
Asuntotyyppi 4H+KT
Kerros 3 / 5
Asunnon numero A 16
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ei
Sauna Ei
Velaton hinta 379 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 113 790 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 265 510 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 106,42 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 068,32 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 340,30 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Vantaan Vega
Vantaan Vega

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Vantaan Vega
Osoite Timanttikuja 3, 01700, Vantaa
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 29
Tontti Oma
Vantaan Vega

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 200 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 200 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.