Vantaan Vega

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kivistön tähtirykelmä kasvaa nyt täyteen loistoonsa

As. Oy Vantaan Vega viimeistelee Kivistön yhtenäisen ja ilmeikkään tähtinelikon aiemmin valmistuneiden Stellan ja Vespan sekä rakenteilla olevan Pegasuksen kanssa. Taloyhtiöt muodostavat tunnelmallisen kokonaisuuden, jota ympäröi puistomainen pihapiiri istutuksineen ja nurmialueineen. Asukkaita ilahduttaa myös kuvataiteilija Maija Luutosen suunnittelema junaradan suuntaisesti kulkeva taideseinä.

Vegassa on tilaa perheelle tai voit tehdä yhdestä makuuhuoneesta vaikka oman kotitoimiston. Minkä asunnon valitsetkin, valoisuus ja oivaltavasti suunnitellut pohjaratkaisut odottavat uudessa kodissasi.

Tutustu Vegaan ja löydä oma uusi kotisi!

26 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala53 - 83 m²

Velaton hinta249 900 - 404 200 €

OsoiteTimanttikuja 3, 01700, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 31.5.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Vega

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 9.10.2022
klo 12.30 - 13.00

Tervetuloa tutustumaan Vegan kotien suunnitelmiin työmaatoimistolle osoitteeseen Timanttikuja 3, 01700 Vantaa. Voit myös sopia oman esittelyajan 0800 162 162.

Asunnot

Viisikerroksiseen Vegaan tulee 29 asuntoa yksiöistä kolmen makuuhuoneen perheasuntoihin. Pääosa asunnoista on tilavia kolmioita ja neliöitä.  Minkä asunnon valitsetkin, valoisuus ja oivaltavasti suunnitellut pohjaratkaisut odottavat uudessa kodissasi. Talon näyttävä tähtisakaramainen muoto mahdollistaa sen, että asunnot avautuvat pääosin kahteen ilmansuuntaan.

Lähes kaikista kodeista löytyy lasitettu parveke tai terassi. Alakerran asuntojen asuntopihan ympärille avautuvan puistoalueen vehreys on osa omaa kotinäkymää. Viehättävän pihapiirin luonto kutsuu ulos liikkumaan ja antaa energiaa työpäivän jälkeen. Perheasuntojen ostajille löytyy erillisinä osakkeina myytäviä autopaikkoja.

Kivistö kasvaa ja kehittyy

Vantaan Kivistö on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia ja kehittyviä keskuksia, joka tarjoaa palveluja, perinteisestä poikkeavaa arkkitehtuuria, väriä, viheralueita, ekologisuutta ja rentoa meininkiä. Aktiivinen ja nuorekas asuinalue tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät monenlaiseen makuun. Värikäs kaupunkitaide, viihtyisät puistot ja kulman takaa löytyvät ulkoilumaastot tuovat asumiseen viihtyisyyttä.

Kivistön suunnitelmat ovat suuria, mutta ne sopivat ihmisen kokoiseen hyvään arkeen.Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Liittyviä artikkeleja