Vantaan Vega

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kivistön tähtirykelmä on nyt täydessä loistossaan

As. Oy Vantaan Vega muodostaa Kivistön yhtenäisen ja ilmeikkään tähtinelikon aiemmin valmistuneiden kolmen asuintalon kanssa. Tunnelmallista kokonaisuutta ympäröi puistomainen pihapiiri istutuksineen ja nurmialueineen. Asukkaita ilahduttaa myös kuvataiteilija Maija Luutosen suunnittelema junaradan suuntaisesti kulkeva taideseinä.

Vegassa on tilaa perheelle tai voit tehdä yhdestä makuuhuoneesta vaikka oman kotitoimiston. Minkä asunnon valitsetkin, valoisuus ja oivaltavasti suunnitellut pohjaratkaisut odottavat uudessa kodissasi.

Tutustu Vegaan ja löydä oma uusi kotisi! Asunto A 13 on sisustettu esittelyasunnoksi, kuvakarusellin lopussa olevat kuvat tästä asunnosta.

14 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala71 - 83 m²

Velaton hinta341 000 - 404 200 €

OsoiteTimanttikuja 3, 01700, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Vega

Seuraava esittelyaika

Maanantai 12.6.2023
klo 17.00 - 17.45

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen Vegaan sisustettuun esittelyasuntoon osoitteeseen Timanttikuja 3 A 13, 01700 Vantaa. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Asunnot

Viisikerroksiseen Vegaan on valmistunut 29 asuntoa yksiöistä kolmen makuuhuoneen perheasuntoihin. Pääosa asunnoista on tilavia kolmioita ja neliöitä. Talon näyttävä tähtisakaramainen muoto mahdollistaa sen, että asunnot avautuvat pääosin kahteen ilmansuuntaan. 

Lähes kaikista Vegan kodeista löytyy lasitettu parveke tai terassi. Alakerran asuntojen asuntopihan ympärille avautuvan puistoalueen vehreys on osa omaa kotinäkymää. Viehättävän pihapiirin luonto kutsuu ulos liikkumaan ja antaa energiaa työpäivän jälkeen. Perheasuntojen ostajille löytyy erillisinä osakkeina myytäviä autopaikkoja. 

Asukkailla on käytössä naapuriyhtiössä siljaitseva saunaosasto. 

 

Kivistö kasvaa ja kehittyy

Vantaan Kivistö on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia ja kehittyviä keskuksia, joka tarjoaa palveluja, perinteisestä poikkeavaa arkkitehtuuria, väriä, viheralueita, ekologisuutta ja rentoa meininkiä. Aktiivinen ja nuorekas asuinalue tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät monenlaiseen makuun. Värikäs kaupunkitaide, viihtyisät puistot ja kulman takaa löytyvät ulkoilumaastot tuovat asumiseen viihtyisyyttä. Kivistön suunnitelmat ovat suuria, mutta ne sopivat ihmisen kokoiseen hyvään arkeen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Liittyviä artikkeleja