Kivistö kasvaa ja kehittyy

Vantaan Kivistö on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavia ja kehittyviä keskuksia, joka tarjoaa palveluja, perinteisestä poikkeavaa arkkitehtuuria, väriä, viheralueita, ekologisuutta ja rentoa meininkiä. Aktiivinen ja nuorekas asuinalue tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät monenlaiseen makuun. Värikäs kaupunkitaide, viihtyisät puistot ja kulman takaa löytyvät ulkoilumaastot tuovat asumiseen viihtyisyyttä. Kivistön suunnitelmat ovat suuria, mutta ne sopivat ihmisen kokoiseen hyvään arkeen.

Palvelut kävelyetäisyydellä

Koti Vegassa tarkoittaa hyvää sijaintia ja toimivia kulkuyhteyksiä. Kivistön uuden keskustan kaupoille on muutama askel ja Kehäradan juna-asemallekin vain muutaman minuutin kävelymatka. Pääkaupunkiseudun valtaväylien läheisyys helpottaa autoilevien elämää ja myös pyöräilijät on otettu huomioon toimivilla kevyen liikenteen väylillä.

Vantaan Kivistön uusi lähipalvelukeskus Kivis on pian valmistumassa Hämeenlinnanväylän varteen, Kivistön juna-aseman ja bussiterminaalin tuntumaan. Kiviksen avajaisia vietetään torstaina 5.10.2023. Lue lisää »

 

 

Tilaa lapsille

Alueella sijaitsee Aurinkokiven palvelukeskus, jossa sijaitsee koulu, neuvola, musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja päiväkoti. Lisäksi lähellä toimii asukastila Rubiini, joka on Kivistön suuralueen asukkaiden yhteinen kokoontumispaikka. Kivistön keskustasta löytyvät myös kirjasto ja terveysasema. 

 

Luonto ja ekologisuus osa elämää

Vantaan Kivistössä on käytössä putkijätejärjestelmä, joka kannustaa asukkaita jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Se on hygieeninen, helppokäyttöinen ja turvallinen. Jätteiden putkikeräysjärjestelmä alentaa energiakustannuksia ja sen ympäristövaikutukset ovat pienemmät verrattuna perinteiseen jätteen keräykseen.

Putkijätejärjestelmän myötä jäteautojen liikenne meluineen ja pakokaasuineen asuinalueelta poistuu, mikä parantaa myös liikenneturvallisuutta.

 

 

Taloyhtiöt