Vantaan Tarhurinpiha

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

BoKlok-koteja tulossa Hiekkaharjuun

As. Oy Vantaan Tarhurinpiha rakennetaan Parsatielle, Hiekkaharjun viihtyisään kaupunginosaan. Suunnitteilla on 46 valoisaa ja toimivaa kotia, kätevistä kaksioista tilaviin neljän huoneen asuntoihin. Jos lämminhenkinen puutaloasuminen loistavien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä kiinnostaa, jätä yhteystietosi Ota yhteyttä -painikkeen kautta! Pidämme sinut ajan tasalla suunnitelmien etenemisestä ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun asunnot ovat varattavissa.

Tulossa 46 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteParsatie 5, 01350, Vantaa

TonttiVuokra

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Tarhurinpiha

Asunnot

Vantaan Tarhurinpihaan tulee 46 uutta BoKlok-kotia, joiden koot vaihtelevat välillä 44,5–75 m². Jokaisessa kodissa on joko parveke tai oma pieni piha. Talot ovat puisia kaksikerroksisia luhtitaloja. Ne muodostavat suojaisan pihapiirin, mistä löytyy myös lempeät löylyt tarjoava taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta.

Sujuvan arjen kivijalka on tarkasti mietitty asuntopohja: ylimääräisiä käytävä- ja läpikulkutiloja ei ole, ja huoneet ovat optimaalisen kokoisia. Kun ylimääräiset nurkat on poistettu, kodit ovat myös valoisampia ja viihtyisämpiä. Keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa, ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Huom! Oheiset asuntojen pohjakuvat ovat aiemmin valmistuneesta kohteesta. Tarhurinpihan pohjat tulevat olemaan muuten samat, mutta esim. osassa asuntoja olohuoneeseen lisätään ikkuna toiselle seinälle ja terasseissa saattaa olla eroja.

Tarhurinpiha on kätevästi lähellä kaikkea: päiväkodit ja koulut ovat kävely- tai pyöräilyetäisyyden päässä, Sipulipuiston leikkipaikka aivan vieressä, liikunnan harrastamiseen oivat puitteet tarjoaa Hiekkaharjun liikuntapuisto, ja melkeinpä kaikki muut mahdolliset palvelut löytyvät Tikkurilasta parin kilometrin päästä. Samoin liikenneyhteydet täältä ovat erinomaiset, sillä Hiekkaharjun juna-asemalta on suora yhteys niin Helsinkiin, Keravalle, Myyrmäkeen kuin lentoasemallekin. Etäisyys Tarhurinpihasta juna-asemalle ei ole matka eikä mikään – alle kilometri.

Meillä BoKlokilla saman asuntotyypin kodit ovat pohjaratkaisuiltaan aina samanlaisia kohteesta riippumatta. Jos siis haluat nähdä, miltä Tarhurinpihan 3 h + k tulee näyttämään, voit tulla tutustumaan valmiin kohteen, As. Oy Tuusulan Tähtipolun, vielä vapaana olevaan kolmioon. Kahden ja neljään huoneen koteja puolestaan on valmiina As. Oy Helsingin Huhtapihassa. Ota yhteyttä ja sovi esittelystä!

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa. Lue lisää: boklok.fi

Hiekkaharjussa mikään ei ole liian kaukana

Tikkurilan pohjoispuolella sijaitseva Hiekkaharju on noin 5 500 asukkaan viihtyisä kaupunginosa. Alueella on sekä omakotitaloja eri vuosikymmeniltä että tiiviimpää kerrostaloasutusta.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja