Asunto E 28

72 m², 4h+k, 2 / 2 kerros

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 27.9.2020 klo 13.30 - 14.30

Tervetuloa Hämeenkylään As. Oy Vantaan Vaahterakummun asuntonäyttöön! Kerromme mielellämme lisää myös muista BoKlok-kodeistamme: Tuusulan Asuntomessut 2020 -kohteestamme Tuusulan Tähtipolussa ja alkuvuodesta 2021 valmistuvasta Keravan Kuusikulmasta. Esittelyasuntoon mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. Tulethan esittelyyn terveenä!

Pinta-ala 72 m²
Asuntotyyppi 4h+k
Kerros 2 / 2
Asunnon numero E 28
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 293 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 117 360 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 176 040 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 126,16 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 793,06 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 280,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,90 €/m²
Vantaan Vaahterakumpu
Vantaan Vaahterakumpu

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Vantaan Vaahterakumpu
Osoite Ainonkuja 11, 01630, Vantaa
Valmistumisaika (arvio) 29.10.2019
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 36
Tontti Oma
Vantaan Vaahterakumpu

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään