Vantaan Vaahterakumpu

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Hämeenkylän ihanin naapurusto odottaa

As. Oy Vantaan Vaahterakummun hurmaavat BoKlok-puutalokodit ovat nyt muuttovalmiita. Vapaana on vielä toimivia kolmen ja neljän huoneen koteja. Nyt onkin paras hetki varata ikioma puutalokoti ja aloittaa pakkauspuuhat.

10 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala58 - 72 m²

Velaton hinta245 800 - 309 400 €

OsoiteAinonkuja 11, 01630, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 29.10.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Vaahterakumpu

Asunnot

Haaveissa uusi, viihtyisä koti?

Luonteikkaalla paikalla, mäen päällä Ainonkujalla kohoavat As. Oy Vaahterakummun puiset pienkerrostalot. Vaahterakummun kodit sijaitsevat omalla tontilla ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. 

Vaahterakummun kodit sopivat erinomaisesti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Tilaa on runsaasti yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle.

Vaahterakummun kodeissa on tilaa touhuta ja elää omannäköistä elämää – laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan, rakentaa majoja, syventyä lempikirjaan. Elää arjen hetkiä, jotka muuttuvat rakkaiksi muistoiksi.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit ja salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja tilava, lämmin irtaimistovarasto.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Kuin asuisi pienessä kylässä – ja silti palveluiden äärellä

Hämeenkylä on nimensä mukainen: kuin pieni kylä, jossa elämä sujuu leppoisasti. Täällä viihdyt varmasti, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lähistöltä löytyy viehättäviä ulkoilumaastoja, muun muassa Hämeenkylän kartanon puisto, jossa vanhimmat puut ovat satojen vuosien ikäisiä.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja