Vantaan Vaahterakumpu

Hämeenkylän ihanin naapurusto odottaa

Luonteikkaalla paikalla, mäen päällä Ainonkujalla kohoavat As. Oy Vantaan Vaahterakummun puiset pienkerrostalot. Vaahterakummussa on vapaana vielä yksi tilava neljän huoneen asunto.

1 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala72 m²

Velaton hinta293 400 €

OsoiteAinonkuja 11, 01630, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Vaahterakumpu

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä myyntiimme ja sovi oma esittely! Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa tai tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Vaahterakummun kodit sopivat erinomaisesti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Tilaa on runsaasti yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle.

Vaahterakummun kodeissa on tilaa touhuta ja elää omannäköistä elämää – laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan, rakentaa majoja, syventyä lempikirjaan. Elää arjen hetkiä, jotka muuttuvat rakkaiksi muistoiksi.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit ja salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja tilava, lämmin irtaimistovarasto.

Helpon arjen asuinpaikka

Kävelyetäisyydeltä Vaahterakummusta löytyvät koulu, päiväkoti, iso ruokakauppa ja liikuntakeskus. Vain hieman kauempaa löytyvät Variston ja Petikon monet palvelut. Lähimmät terveysasemat ovat niinikään muutaman kilometrin päässä. Jumbon ja Sellon kauppakeskuksiin on molempiin vartin ajomatka.

Vaahterakumpu sijaitsee liikenteen solmukohdassa, Kehä III:n sisäpuolella. Siksi se on varteenotettava vaihtoehto myös, jos olet muuttamassa pääkaupunkiseudulle esimerkiksi töiden perässä. Työmatkalle ja viikonloppureissuun hurautat omalla autolla näppärästi: Kehä III ja Vihdintie ovat melkein vieressä. Helsingin keskustaan autoilet noin 25 minuutissa ja bussilla noin 45 minuutissa.

BoKlok-kodin asuntokauppa onnistuu vaikkapa omalta kotisohvaltasi

Kyllä, luit oikein! Asuntokauppa onnistuu digitaalisesti aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon asti. Kysy lisää asuntomyynnistämme! 

Lisätietoja: boklok.fi/digitaalinen-asuntokauppa

 

Tarvitsetko apua nykyisen kotisi myyntiin?

Kiinteistömaailma tarjoaa BoKlokin asiakkaille turvallisen ja sujuvan kodinvaihdon. Tutustu etuun!

 

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

 

TUTUSTU VAAHTERAKUMMUN HINNASTOON

Kuin asuisi pienessä kylässä – ja silti palveluiden äärellä

Hämeenkylä on nimensä mukainen: kuin pieni kylä, jossa elämä sujuu leppoisasti. Täällä viihdyt varmasti, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lähistöltä löytyy viehättäviä ulkoilumaastoja, muun muassa Hämeenkylän kartanon puisto, jossa vanhimmat puut ovat satojen vuosien ikäisiä.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja