Vantaan Vaahterakumpu

Hämeenkylän ihanin naapurusto odottaa

Luonteikkaalla paikalla, mäen päällä Ainonkujalla kohoavat As. Oy Vantaan Vaahterakummun puiset pienkerrostalot. Vaahterakummussa on vapaana vielä muutamia tilavia neljän huoneen asuntoja joko omalla pihalla tai parvekkeella.

6 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala72 m²

Velaton hinta285 700 - 306 500 €

OsoiteAinonkuja 11, 01630, Vantaa

TonttiOma

Valmistuminen 29.10.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Vantaan Vaahterakumpu

Asunnot

Vaahterakummun kodit sopivat erinomaisesti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Tilaa on runsaasti yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle.

Vaahterakummun kodeissa on tilaa touhuta ja elää omannäköistä elämää – laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan, rakentaa majoja, syventyä lempikirjaan. Elää arjen hetkiä, jotka muuttuvat rakkaiksi muistoiksi.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit ja salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja tilava, lämmin irtaimistovarasto.

Helpon arjen asuinpaikka

Kävelyetäisyydeltä Vaahterakummusta löytyvät koulu, päiväkoti, iso ruokakauppa ja liikuntakeskus. Vain hieman kauempaa löytyvät Variston ja Petikon monet palvelut. Lähimmät terveysasemat ovat niinikään muutaman kilometrin päässä. Jumbon ja Sellon kauppakeskuksiin on molempiin vartin ajomatka.

Vaahterakumpu sijaitsee liikenteen solmukohdassa, Kehä III:n sisäpuolella. Siksi se on varteenotettava vaihtoehto myös, jos olet muuttamassa pääkaupunkiseudulle esimerkiksi töiden perässä. Työmatkalle ja viikonloppureissuun hurautat omalla autolla näppärästi: Kehä III ja Vihdintie ovat melkein vieressä. Helsingin keskustaan autoilet noin 25 minuutissa ja bussilla noin 45 minuutissa.

BoKlok-kodin asuntokauppa onnistuu vaikkapa omalta kotisohvaltasi

Kyllä, luit oikein! Asuntokauppa onnistuu digitaalisesti aina asunnon valinnasta maksujen ja omistuksen siirtoon asti. Kysy lisää asuntomyynnistämme! 

Lisätietoja: boklok.fi/digitaalinen-asuntokauppa

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin yhteinen BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Kuin asuisi pienessä kylässä – ja silti palveluiden äärellä

Hämeenkylä on nimensä mukainen: kuin pieni kylä, jossa elämä sujuu leppoisasti. Täällä viihdyt varmasti, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lähistöltä löytyy viehättäviä ulkoilumaastoja, muun muassa Hämeenkylän kartanon puisto, jossa vanhimmat puut ovat satojen vuosien ikäisiä.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja