Asunto C 25

61 m², 3h+k, 2 / 2 kerros

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 17.10.2021 klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa asuntonäyttöön Tuusulan Tähtipolkuun! Asiakasvastaavamme on paikalla klo 14 - 15, mutta varaathan vielä oman esittelyaikasi etukäteen (p. 0800 915100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi). Tulethan esittelyyn terveenä! HUOM! Jos tämä aika ei sovi sinulle, ota meihin yhteyttä - esittelemme asuntoja mielellämme muinakin aikoina.

Pinta-ala 61 m²
Asuntotyyppi 3h+k
Kerros 2 / 2
Asunnon numero C 25
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 238 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 71 520 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 166 880 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 122,30 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 622,94 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 237,90 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,90 €/m²
Tuusulan Tähtipolku
Tuusulan Tähtipolku

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tuusulan Tähtipolku
Osoite Pikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 32
Tontti Oma
Tuusulan Tähtipolku

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään