Asunto B 12

61 m², 3h+k, 1 / 2 kerros

Valoa ja kotoisaa tunnelmaa

Mikä valo! Tässä alakerran päätyasunnossa on ikkunoita enemmän kuin huoneita. Aivan erityistä ihastusta monissa herättää ikkuna keittiössä. Tai ylipäätään se, että asunnossa on tilava "ihan oikea" keittiö ja "ihan oikea" olohuone. Keittiössä on reilusti työskentelytilaa ja paikka ruokapöydälle, olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä ja sen lisäksi vielä vaikka etätyöpiste. Keittiön ja olohuoneen avoin yhteys mahdollistaa mukavan yhdessäolon perheen ja ystävien kanssa, vaikka ei ihan saman puuhan ääressä juuri oltaisikaan. Omaa rauhaa löytyy asunnon eri päihin sijoitetuista makuuhuoneista. Tässä alakerran asunnossa on sekä parveke rauhallisen kadun puolella että taloyhtiön pihapiirin suojassa sijaitseva oma pieni piha.

Seuraava esittelyaika

Ota meihin yhteyttä (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi oma esittely! Tähtipolkuun voit tutustua myös katsomalla videoesittelyn tai lyhyemmät videot alempana tällä sivulla.

Pinta-ala 61 m²
Asuntotyyppi 3h+k
Kerros 1 / 2
Asunnon numero B 12
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 246 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 85 493 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 160 807 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 122,16 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 862,05 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 292,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,80 €/m²
Tuusulan Tähtipolku
Tuusulan Tähtipolku

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Tuusulan Tähtipolku
Osoite Pikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 32
Tontti Oma
Tuusulan Tähtipolku

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään