Tuusulan Sinisiipi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

BoKlok-koteja tulossa Tuusulan Lahelaan

As. Oy Tuusulan Sinisiipi rakennetaan rauhalliselle ja luonnonläheiselle asuinalueelle Lahelaan. Puutalot muodostavat suojaisan pihapiirin, mistä löytyy myös lempeät löylyt tarjoava taloyhtiön yhteinen pihasauna. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnitelmien etenemisestä ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun asunnot ovat varattavissa! Suunniteltu valmistumisajankohta on keväällä 2023.

Tulossa 34 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteRitariperhosentie 4, 04330, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Sinisiipi

Asunnot

Tuusulan Sinisiipeen on suunnitteilla 34 uutta BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiö koostuu kaksikerroksisista luhtitaloista. Jokaisessa kodissa on joko parveke tai oma pieni piha. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta. Sujuvan arjen kivijalka on tarkasti mietitty asuntopohja: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen!

Aivan Sinisiiven vieressä on päiväkoti, ja alakouluun matkaa on noin 1,5 km. Alueella on lähikauppa, ja muut arjessa tarvittavat palvelut, kuten isommat kaupat, kirjasto, linja-autoasema ja uimahalli löytyvät noin kolmen kilometrin päästä Hyrylästä, jonne on suora bussiyhteys.

Meillä BoKlokilla saman asuntotyypin kodit ovat pohjaratkaisuiltaan aina samanlaisia kohteesta riippumatta. Jos siis haluat nähdä, miltä esimerkiksi Sinisiiven 3h+k tulee näyttämään, voit tulla tutustumaan valmiin kohteen, As. Oy Tuusulan Tähtipolun, vielä vapaana olevaan kolmioon. Ota yhteyttä ja sovi esittelystä! Myös sivuillamme olevista videoista ja kuvista saa kodeista hyvän käsityksen.

 

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Konseptissa yhdistyvät hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Luonnonläheistä asumista

Luonnonläheistä Lahelan aluetta halkovat pellot, ja lähimetsään kipaisee hetkessä. Silti palveluitakin löytyy, mm. päiväkoti ja lähikauppa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Mikä BoKlok-kodissa on parasta somevaikuttajien mielestä?

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja