Tuusulan Sinisiipi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kodit nyt varattavissa!

Seuraavat BoKlok-kodit rakennetaan rauhalliselle asuinalueelle Tuusulan Lahelaan. As. Oy Tuusulan Sinisiipeen on suunnitteilla 34 valoisaa ja toimivaa kotia kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Tavoitteenamme on, että uusiin koteihin pääsee muuttamaan keväällä 2023.

Ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä ja rakentaminen alkaa pian, joten asunto kannattaa varata nyt! Tutustu vapaana oleviin koteihin ja ota yhteyttä. Kysyttävää? Asiakasvastaavamme Merja Långvik auttaa mielellään, p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi.

31 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala44 - 74 m²

Velaton hinta175 900 - 311 900 €

OsoiteRitariperhosentie 4, 04330, Tuusula

TonttiOma

Valmistuminen Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Tuusulan Sinisiipi

Seuraava esittelyaika

Katso esittelyvideo tai sovi asiakasvastaavamme kanssa esittely valmiiseen vastaavaan kohteeseen As. Oy Tuusulan Tähtipolkuun!

Asunnot

Tuusulan Sinisiipeen on suunnitteilla 34 uutta BoKlok-kotia, joiden koot vaihtelevat välillä 44–74,5 m². Jokaisessa kodissa on joko parveke tai oma pieni piha. Talot ovat puisia kaksikerroksisia luhtitaloja. Ne muodostavat suojaisan pihapiirin, mistä löytyy myös lempeät löylyt tarjoava taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan ja yhtiövastikkeeseen.

Sujuvan arjen kivijalka on tarkasti mietitty asuntopohja: ylimääräisiä käytävä- ja läpikulkutiloja ei ole, ja huoneet ovat optimaalisen kokoisia. Kun ylimääräiset nurkat on poistettu, kodit ovat myös valoisampia ja viihtyisämpiä. Keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa, ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Sinisiivestä löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen.

Sinisiiven lähistöllä on päiväkoti, ja alakouluun matkaa on noin 1,5 km. Alueella on lähikauppa, ja muut arjessa tarvittavat palvelut, kuten isommat kaupat, kirjasto, linja-autoasema ja uimahalli löytyvät noin kolmen kilometrin päästä Hyrylästä. Sinne on bussiyhteys, mutta ei liian pitkä pyöräilymatkakaan. Myös Keravan keskustan palvelut ja junayhteydet sekä kauppakeskus Jumbo ovat lyhyen ajomatkan päässä.

Meillä BoKlokilla saman asuntotyypin kodit ovat pohjaratkaisuiltaan aina samanlaisia kohteesta riippumatta. Jos siis haluat nähdä, miltä esimerkiksi Sinisiiven 3h+k tulee näyttämään, voit tulla tutustumaan valmiin kohteen, As. Oy Tuusulan Tähtipolun, vielä vapaana olevaan kolmioon. Ota yhteyttä ja sovi esittelystä!

BoKlok – fiksuja koteja

BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA yhdessä. BoKlok rakentaa koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja energiatehokkaat kodinkoneet. Säilytystilat ovat tehokkaat ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. BoKlok on nimittäin tilankäytön aatelia – kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Lahelassa elämä sujuu

Luonnonläheistä Lahelan aluetta halkovat pellot, ja lähimetsään kipaisee hetkessä. Silti palveluitakin löytyy, mm. päiväkoti ja lähikauppa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Katso Sinisiiven esittelyvideo

Keitä BoKlok-kodeissa asuu?

BoKlok-kodit on suunniteltu monenlaisiin elämäntilanteisiin, joten asukkaitakin löytyy yksineläjistä lapsiperheisiin. Me osaamme kertoa asunnoista paljonkin, mutta vain asukkaat tietävät, millaista kodeissa on oikeasti asua. Saammeko siis esitellä joukon BoKlok-kotien asukkaita! 

Mikä BoKlok-kodissa on parasta somevaikuttajien mielestä?

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja