Turun Kutteri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kutterin merelliset kaupunkikodit ovat muuttovalmiita

As. Oy Turun Kutteri on valmistunut Telakkarantaan, Aurajokisuun idyllisen merelliseen maisemaan. Asuintalon ikkunoista avautuvaa maisemaa värittävät korkeat telakkanosturit, venelaiturit ja maalauksellinen Aurajoki. Seitsenkerroksiseen As. Oy Turun Kutteriin on valmistunut yhteensä 34 kotia, joiden huoneluvut vaihtelevat yhdestä kolmeen. Vapaana on kaksi eri kokoista kolmiota. Video ja kuvakarusellin kuvat ovat esittelyasunnoksi sisustetuista kolmioista .

Soita ja sovi oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan Turun Kutteriin ja Telakkarantaan!

0 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteEerik Pommerilaisen Ranta 12, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Turun Kutteri

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Lähes jokaisesta Kutterin kodista avautuvat näkymät kohti vesistöä, vastarannan satamaa ja Turun linnaa. Suurista ikkunoista näkee ympäröivän maiseman esteittä. Kotien asuintilat jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta aukeavat Telakkarannan merelliset maisemat. Parvekkeet on valaistu ja niiden lattiat laudoitettu. Kesäiltana voit Istahtaa mukavimpaan parveketuoliisi kahvikupin kanssa ja nauti upeista näkymistä.

Viiden tähden asumisen viimeistelevät moderni talotekniikka ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Kaikissa kodeissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa sisustamistakin. Asunnoissa on myös kesän asumismukavuutta lisäävä, viilentävä puhallinpatteri. Keittiöissä on ylelliset kivitasot ja kaapistoissa liukuovelliset säilytysjärjestelmät. 

Viereisen kuvakarusellin kuvat esittelyasunnoksi sisustetusta kolmiosta..

Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja