Turun Kutteri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Viiden tähden merellisiä kaupunkikoteja

Kun kerran Aurajoelle on menettänyt sydämensä, se on rakkautta, joka kestää. As. Oy Turun Kutteri nousee Telakkarantaan, Aurajokisuun idyllisen merelliseen maisemaan. Asuintalon ikkunoista avautuvaa maisemaa värittävät korkeat telakkanosturit, venelaiturit ja maalauksellinen Aurajoki. Seitsenkerroksiseen As. Oy Turun Kutteriin valmistuu yhteensä 34 kotia, joiden huoneluvut vaihtelevat yhdestä kolmeen. Vapaana on vielä eri kokoisia kolmioita.

5 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala64 - 78 m²

Velaton hinta398 500 - 532 500 €

OsoiteEerik Pommerilaisen Ranta 12, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 31.12.2020 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Kutteri

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Lähes jokaisesta Kutterin kodista avautuvat näkymät kohti vesistöä, vastarannan satamaa ja Turun linnaa. Suurista ikkunoista näkee ympäröivän maiseman esteittä. Kotien asuintilat jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta aukeavat Telakkarannan merelliset maisemat. Parvekkeet on valaistu ja niiden lattiat laudoitettu – mikä olisikaan tämän mukavampi soppi kimmeltävän jokimaiseman ihailuun kesäiltoina. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi kahvikupin kanssa ja nauti upeista näkymistä.

Viiden tähden asumisen viimeistelevät moderni talotekniikka ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Kaikissa kodeissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa sisustamistakin. Asunnoissa on myös kesän asumismukavuutta lisäävä, viilentävä puhallinpatteri. Keittiöissä on ylelliset kivitasot ja kaapistoissa liukuovelliset säilytysjärjestelmät. 

Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja