Asunto A 32

119,5 m², 3h+k+khh+s, 7 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Uniikki ylimmän kerroksen koti Aurajoen rannalla

Koti, jossa Aurajoki ja upeat näkymät ovat koko ajan läsnä. Joen puolella ylellinen lasitettu parveke. Moderni linjakas avokeittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen oleskelutilan johon valo ja näkymät tulevat sisään täyskorkeista lasiseinistä. Olohuone laajenee kesällä liukulasiovilla saumattomasti parvekkeelle. Tilavat makuuhuoneet avautuvat Aurajoen suuntaan. Liukuovelliset säilytysjärjestelmät ja vaatehuone sekä liukuovien taakse rauhoittuva kodinhoitotila helpottavat vaatehuoltoa. Omalla saunaosastolla voit nauttia löylyistä silloin kun haluat. Erillis-WC.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 119,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+khh+s
Kerros 7 / 7
Asunnon numero A 32
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 1 150 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 345 090 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 805 210 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 670,62 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 721,22 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 466,05 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,90 €/m²
Turun Kreijari
Turun Kreijari

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Turun Kreijari
Osoite Eerik Pommerilaisen ranta 10, 20810, Turku
Valmistumisaika (arvio) Loppuvuosi 2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 34
Tontti Oma
Turun Kreijari

Ota yhteyttä myyjään