Asunto A 32

119,5 m², 3h+k+khh+s, 7 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Uniikki ylimmän kerroksen koti Aurajoen rannalla

Koti, jossa Aurajoki ja upeat näkymät ovat koko ajan läsnä. Joen puolella ylellinen lasitettu parveke. Moderni linjakas avokeittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen oleskelutilan johon valo ja näkymät tulevat sisään täyskorkeista lasiseinistä. Olohuone laajenee kesällä liukulasiovilla saumattomasti parvekkeelle. Tilavat makuuhuoneet avautuvat Aurajoen suuntaan. Liukuovelliset säilytysjärjestelmät ja vaatehuone sekä liukuovien taakse rauhoittuva kodinhoitotila helpottavat vaatehuoltoa. Omalla saunaosastolla voit nauttia löylyistä silloin kun haluat. Erillis-WC.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 119,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+khh+s
Kerros 7 / 7
Asunnon numero A 32
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 1 150 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 345 090 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 805 210 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 885,73 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 802,89 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 466,05 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,90 €/m²
Turun Kreijari
Turun Kreijari

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Turun Kreijari
Osoite Eerik Pommerilaisen ranta 10, 20810, Turku
Valmistumisaika (arvio) 12/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 34
Tontti Oma
Turun Kreijari

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään