Turun Kreijari

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Aurajoki kutsuu kotiin

As. Oy Turun rakentuu Telakkarannan hurmaaviin maisemiin. Arvioitu rakentamisaika syksy 2020 - loppuvuosi 2021/ alkuvuosi 2022 Talossa on 34 valoisaa ja avaraa kotia, jotka vetävät sekä varustelultaan että tyyliltään vertoja maan upeimpien merialusten hienoimmille hyteille. Jokaisesta kodista aukeavat näkymät Aurajoelle – tässä talossa oma parveke on kuin yksityinen kansipaikka aamunkajossa hehkuvan jokimaiseman ääressä.


10 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala47 - 119 m²

Velaton hinta271 100 - 1 150 300 €

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 10, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 14.2.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Kreijari

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Turun Kreijarissa asumisen uudet tuulet puhaltavat puhtia arjen purjeisiin. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden, jonka ansiosta asunnoissa on todellista tilan tuntua. Jokaisessa kolmen huoneen kodissa sekä suurimmissa kaksioissa on oma sauna.

Keittiöissä on kalustepeitteiset kodinkoneet ja upeat kiviset työtasot. Osassa koteja tyyliä keittiöön tuo saareke, jonka ääreen katetaan yhteiset aamupalat ja juhlien tarjoilut. Talvisin jalkoja lämmittää parketin alle kätkeytyvä vesikiertoinen lattialämmitys ja kesäisin asumismukavuutta parantaa viilentävä puhallinpatteri. Talon energialuokka on A ja kaikki varusteet sekä kodinkoneet ovat energiatehokkaita.

 

 

 

 

Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja