Turun Kreijari

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Aurajoki kutsuu kotiin

As. Oy Turun rakentuu Telakkarannan hurmaaviin maisemiin. Talossa on 34 valoisaa ja avaraa kotia, jotka vetävät sekä varustelultaan että tyyliltään vertoja maan upeimpien merialusten hienoimmille hyteille. Jokaisesta kodista aukeavat näkymät Aurajoelle – tässä talossa oma parveke on kuin yksityinen kansipaikka aamunkajossa hehkuvan jokimaiseman ääressä.


0 / 34 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 10, 20810, Turku

TonttiOma

Valmistuminen 14.2.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Kreijari

Asunnot

Turun Kreijarissa asumisen uudet tuulet puhaltavat puhtia arjen purjeisiin. Vapaana on kaksi eri kokoista kolmiota. Näissä asunnoissa olohuone ja keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden, jonka ansiosta asunnoissa on todellista tilan tuntua. Olohuoneesta on kulku Aurajoen suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle.

Keittiöissä on kalustepeitteiset kodinkoneet ja upeat kiviset työtasot. Osassa koteja tyyliä keittiöön tuo saareke, jonka ääreen katetaan yhteiset aamupalat ja juhlien tarjoilut. Talvisin jalkoja lämmittää parketin alle kätkeytyvä vesikiertoinen lattialämmitys ja kesäisin asumismukavuutta parantaa viilentävä puhallinpatteri. Jokaisessa vapaana olevassa kodissa on oma sauna. Talon energialuokka on A ja kaikki varusteet sekä kodinkoneet ovat energiatehokkaita.

 

 

 

 

Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja