Turun Kreijari

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia koteja Turun Telakkarantaan

Keväällä 2020 ennakkomarkkinointiin on tulossa Telakkarannan seuraava asuinkohde, seitsenkerroksinen As. Oy Turun Kreijari. Talo asettuu Aurajokisuun idyllisen merelliseen maisemaan askelta lähemmäs rantaa. Asuintalon ikkunoista näkyvät korkeat telakkanosturit, Turun linna ja maalauksellinen Aurajoki. Turun Kreijariin on tulossa 34 upeaa kotia, joiden huoneluvut vaihtelevat yhdestä kolmeen.

Tulossa 34 asuntoa

OsoiteEerik Pommerilaisen ranta 10, 20810, Turku

Valmistuminen Loppuvuosi 2021, Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Turun Kreijari

Asunnot

Lähes jokaisesta Kreijarin tulevasta kodista avautuvat näkymät kohti Aurajokea. Suurista ikkunoista näkee ympäröivän maiseman esteittä. Kotien asuintilat jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta aukeavat Telakkarannan merelliset maisemat. 

Viiden tähden asumisen viimeistelevät moderni talotekniikka ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Kaikissa kodeissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa sisustamistakin. Asunnoissa on myös kesän asumismukavuutta lisäävä, viilentävä puhallinpatteri. Keittiöissä on ylelliset kivitasot ja kaapistoissa liukuovelliset säilytysjärjestelmät.

Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja