Asunto A 18

55,5 m², 2h+kt+s, 4 / 7 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Pihanpuoleinen kulmakaksio

Kaksio, jossa ikkunanäkymät ovat etelään, pihan suuntaan. Upeat korkeat ikkunat tuovat valoa ja avaruutta kotiin. Linjakas keittiö sekä ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran ja viihtyisän tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle Aurajoen merellisiin tunnelmiin. Makuuhuoneessa on ylellinen koko seinän levyinen vaatehuone ja eteisessä tilaa säästävä säilytysjärjestelmä. Oman saunan löylyistä nautit täällä, silloin kun itse haluat. Asuntoihin kuuluu myös vakiovarusteena viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu.

Kuvakarusellissa olevat sisustetun asunnon valokuvat ovat 2.kerroksen esittelyasunnosta A 12, jossa on sama asuntopohja. Karusellissa viimeisenä ovat kuvat tämän asunnon parvekenäkymistä rakennusvaiheessa.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 14.6.2023 klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Korvetin viihtyisäksi sisustettuun esittelyasuntoon os. Eerik Pommerilaisen ranta 8 A12, 20810 Turku. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Pinta-ala 55,5 m²
Asuntotyyppi 2h+kt+s
Kerros 4 / 7
Asunnon numero A 18
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 340 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 102 180 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 238 420 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 794,28 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 654,98 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 222,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,00 €/m²
Turun Korvetti
Turun Korvetti

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Turun Korvetti
Osoite Eerik Pommerilaisen ranta 8, 20810, Turku
Valmistuminen (arvio) 31.10.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 34
Tontti Oma
Turun Korvetti

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 2000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 2000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään