Asunto A 11

69,5 m², 3h+k+s, 3 / 7 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kulmakolmio Aurajoen näkymillä

Yksilöllinen valoisa koti, jonka parvekkeelta on näkymät yli Aurajoen. Olohuone ja linjakas keittiö sekä ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, josta pääset lasitetulle parvekkeelle. Päämakuuhuoneessa on koko seinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä, toisessa makuuhuoneessa oma vaatehuone. Oman saunan löylyistä nautit, kun itse haluat ja arkeen tuo lisämukavuutta eteisen tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Asuntoihin kuuluu vakiovarusteena viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu.

Kuvakarusellissa alussa kuvat asunnon parvekenäkymistä rakennusvaiheessa.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 3.3.2024 klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Korvetin esittelyasunnoksi sisustettuun kaksioon A12 os. Eerik Pommerilaisen ranta 8, 20810 Turku. Esittelyssä kaikki Korvetin vapaana olevat kodit. Esittelijänä kumppanimme Huoneistokeskus. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Pinta-ala 69,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 3 / 7
Asunnon numero A 11
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 565 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 169 590 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 395 710 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 660,29 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 160,03 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 278,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,00 €/m²
Turun Korvetti
Turun Korvetti

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Turun Korvetti
Osoite Eerik Pommerilaisen ranta 8, 20810, Turku
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 34
Tontti Oma
Turun Korvetti

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 2000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 2000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään